Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΦΤΗΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ…




Απ’ ότι άκουσα από την Τρίτη θα βγουν στην αγορά τα τσιγάρα με τη νέα τιμή. Αυτά που κάπνιζα εγώ θα πάρουν 41 λεπτά επάνω - αν δω γραμμένο το πάνω τους 3.41 λέω να ξανακαπνίσω όχι για τίποτα άλλο αλλά να επιβραβεύσω τη συνέπεια της κυβέρνησης και την προσοχή που δίνει στις λεπτομέρειες!
Μέχρι την Τρίτη λοιπόν τα τσιγάρα θα έχουν την ίδια με προχθές τιμή οπότε καπνίστε ελεύθερα γιατί ακόμα συμφέρει. Αν όμως σας φαίνεται λιγάκι βαρύ το «καπέλο» που θα βάλουν στα τσιγάρα, σας προτείνω αύριο το πρωί που λειτουργεί το παζάρι με τα σκουπίδια στο τέλος της Ερμού προς το Γκάζι να μη χάσετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε καμιά σακούλα κουτιά από αυτά που πουλάνε διάφοροι άμοιροι άνθρωποι εκεί πέρα. Μη ρωτήσετε που τα βρίσκουν, ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν αλλά από τη θέση τους στο δρόμο και παρά το κυνήγι από τη Δημοτική Ασττυνομία εξυπηρετούν πολλούς που δεν δύνανται οικονομικά αλλά δεν θέλουν να κόψουν το τσιγαράκι τους.
Μπορεί να μην σας αρέσει η εικόνα που θα δείτε και να μην αγοράσετε ούτε ένα κουτί αλλά σημειώστε το παζάρι - ίσως χρειαστεί να το τιμήσετε την επόμενη φορά που θα δει η κυβέρνηση (τούτοι ή άλλοι δεν έχει σημασία) δει πως δεν της βγαίνουν οι λογαριασμοί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου