Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΤΙ ΔΡΑΧΜΕΣ; ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΡΕΣ!!!!


Ότι και να πείτε, μετά απ' αυτά που ακούω, εγώ το πήρα απόφαση και βγαίνω κιόλας να αλλάξω κάτι λίγα ευρώ που μου έχουν αφήσει σε δραχμές ή ότι άλλο βρω μπροστά μου γιατί θέλω να πάρω και αύριο ψωμί, τσιγάρα, μπαταρίες και να πληρώσω και το ασύρματο στη Vodaphone...

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης της Μ. Δαμανάκη, περί της εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων σήμερα στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες, όπως αντιγράφω από τον «Σκαι» έχει ως εξής:

«Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο. Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι καθώς και η μεθόδευσή του. Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά.

Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή. Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου