Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΈΝΑ ΚΟΠΑΔΙ...




Με όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό στη χώρα μας και στον κόσμο ολόκληρο, επόμενο είναι να μειωθεί (από λίγο έως πολύ) και η ερωτική μας διάθεση και κυρίως η ανάγκη για τη διαιώνιση του είδους, γιατί κανένας νομίζω δεν θέλει να φέρει στον κόσμο έναν απόγονο που θα ζήσει σε μια χώρα χρεωμένη ως τα ύστατα αυτής της περιόδου που ζει ο κόσμος.

Τούτο το μελαγχολικό γεγονός για τη διαιώνιση του ανθρώπινου είδους ασφαλώς και δεν απασχολεί τα ζώα
 ̶ κάθε είδους και κατηγορίας ̶
 από τα βατράχια ως τους ελέφαντες, γιατί απλά η επιβίωση στηρίζεται πάνω σε πολύ απλούς κανόνες και παρά τις όποιες παρεμβάσεις του ανθρώπου, έτσι συνεχίζουν μέσω τα αναπαραγωγής να υπάρχουν ακόμη.

Σε αυτούς τους απλούς κανόνες της ζωής υπάκουσε χθες το μαύρο αρνί του Δημήτρη Βλαβιανού, το οποίο από ζυγούρι έγινε ξαφνικά κριός εγκαινιάζοντας έτσι την παραγωγική περίοδο της ζωής του η οποία θα διαρκέσει μέχρι τότε που θα θέλει το αφεντικό του.

Ξαλαφρωμένο από τα μαλλιά που το βάραιναν, μύρισε πως μια διπλανή προβατίνα ξαλαφρωμένη κι αυτή από τα μαλλιά της ήταν διαθέσιμη και προχώρησαν σε αυτό που η φύση τους επίτασσε χωρίς να νοιάζονται καθόλου για το αφεντικό τους που απλά καμάρωσε το μαύρο κριαράκι – το μόνο μαύρο ζωντανό σε όλο το κοπάδι – που άνοιξε φέτος τον κύκλο της αναπαραγωγής που είναι και ο κύριος σκοπός κάθε είδους στον κόσμο.

ΑΜΟΡΓΟΣ, 17062011

1 σχόλιο: