Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ



Δεν έδειχνε νωρίς πως ο κόσμος θα γέμιζε πάλι χθες την πλατεία Συντάγματος λόγω της Κυριακής βεβαίως και της ζέστης που οπωσδήποτε πολλούς θα έκανε να πάνε και σε καμιά παραλία να δροσιστούνε και να σκεφτούνε την κατάσταση δίπλα στη θάλασσα.

Έτσι λοιπόν ενώ στην αρχή ήταν λίγοι όσοι κυκλοφορούσαν στην Πάνω Πλατεία και στους γύρω δρόμους, μόλις άρχισε να νυχτώνει δημιουργήθηκε σιγά – σιγά μια μεγάλη συγκέντρωση που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Το ιδιαίτερο μάλιστα της χθεσινής ημέρας ήταν ότι στο Σύνταγμα ήρθε κόσμος που δεν είχε ξαναφανεί και πως σε διάφορα σημεία δημιουργήθηκαν πολλά πηγαδάκια όπου αναπτύσσονταν ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Εξαιρετική όμως ήταν χθες και η κίνηση στην Κάτω Πλατεία, όπου έγινε μια από τις μεγαλύτερες συνελεύσεις του Κινήματος της Πλατείας (δείτε περισσότερα στο www.real – democracy.gr), γεγονός που δείχνει πόσο έχει ωριμάσει το Κίνημα και ήρθε η ώρα πλέον να λάβει αποφάσεις που θα το οδηγήσουν σε πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις και παρεμβάσεις.

ΣΗΜ. Όπως πάντα έτσι και χθες η σοδειά των φωτογραφιών από το Σύνταγμα ήταν εξαιρετική. Απ’ αυτές διαλέγω μια που δείχνει τον ευρηματικό τρόπο που κάποιος συμπολίτης μας σχολιάζει τη Βουλή των Ελλήνων, τα πρόσωπα που την απαρτίζουν και τη στάση που τηρούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου