Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ...



Εμ δεν θα εύρισκαν ένα τρόπο να αρχίσουν τα επεισόδια οι γνωστοί ηλίθιοι για να βομβαρδίσει η Αστυνομία με χημικά το Σύνταγμα και να τρομάξει τον κόσμο που εκείνη την ώρα είχε αρχίσει να πυκνώνει την παρουσία του μετά τις πορείες.

Μέσω της Πανεπιστημίου ήρθαν σήμερα στο Σύνταγμα συντεταγμένοι σε πορεία οι ηλίθιοι, άλλοι με κουκούλες στο κεφάλι και άλλοι με ελεύθερο πρόσωπο. Στάθηκαν όλοι μαζί για λίγο μπροστά στη Βουλή φωνάζοντας τα γνωστά συνθήματα και αφού είδαν πως δεν τους έπαιρνε και τόσο να δημιουργήσουν εκεί επεισόδια, βρήκαν ένα καφενείο στην Όθωνος να την πέσουν. Έτσι προκάλεσαν τα ΜΑΤ που ανέβηκαν αμέσως από τη Μητροπόλεως και πολύ πρόθυμα τους έριξαν ότι χημικό είχαν στην τσάντα τους με αποτέλεσμα να τρομάξει πολύς κόσμος και να φύγει να γλυτώσει προς τους γύρω δρόμους.

Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε. Οι ηλίθιοι (να μην τους αδικώ δεν είναι και τόσο ηλίθιοι «δουλεύουν», με τέλειο σχέδιο) μπήκαν στην πλατεία και άρχισε ο γνωστός πόλεμος με τα ΜΑΤ που θύμα δεν είναι παρά η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχε οργανωθεί για σήμερα και για αύριο στο Σύνταγμα και σε όλες τις πλατείες της Ελλάδας.

1 σχόλιο:

  1. και πως μπορούν να περιοριστούν και να εκδιωχθουν χωρις βία αυτοι η ηλίθιοι οργανωμένοι μπαχαλοι απο την πλατεια βρε Ηλία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή