Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΝΑΣ ΣΚΥΛΟΣ



Ανάμεσα στα καλλιτεχνικά δρώμενα που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στο Σύνταγμα από διάφορες ομάδες ηθοποιών και άλλων καλλιτεχνών, χθες παρουσιάστηκε μια ωραία παράσταση που είχε τον τίτλο «Η Φάρμα των Ζώων» και ασφαλώς ήταν εμπνευσμένη από το περίφημο και προφητικό, ομώνυμο έργο του Τζορτζ Όργουελ.

Την παράσταση παρακολούθησε αρκετός κόσμος με πολύ ενδιαφέρον για όσα έβλεπε και πιθανόν να αγνοούσε εντελώς το έργο και τι σήμαινε αυτό, αλλά οι ηθοποιοί κατάφεραν να περάσουν το μήνυμα που ήθελαν και ως φάνηκε το έκαναν με ιδιαίτερη επιτυχία.

Το ωραίο σε αυτή την παράσταση ήταν η αυτόκλητη συμμετοχή ενός από τους αδέσποτους μεγάλους και καλοθρεμμένους σκύλους της πόλης τον οποίο βλέπουμε εδώ και χρόνια να κινείται βαρύς και ράθυμος στα πέριξ του Συντάγματος ο οποίος, χωρίς να ρωτήσει κανέναν πήγε και κάθισε στην μέση σχεδόν του χώρου που γίνονταν η παράσταση και έτσι της έδωσε μια άλλη, απρόβλεπτη διάσταση, τόσο για τους ηθοποιούς όσο και για το κοινό που την παρακολουθούσε και στο τέλος πήρε κι αυτός ένα μέρος από τα χειροκροτήματα.


ΣΗΜ: Περισσότερα για την παράσταση και τo πρόγραμμα των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων της πλατείας στο www.real – democracy.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου