Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ…



Την πρώτη φωτογραφία την τράβηξα προχθές τη νύχτα γιατί κάτι μου έλεγε μέσα μου πως τα πράγματα θα έρχονταν έτσι ώστε οι ωραίοι χάλκινοι έφηβοι που από χρόνια κοσμούν, όσο μπορούν οι έρημοι, την πλατεία Συντάγματος έδιναν σήμα πως η μάσκα θα ήταν τις ημέρες που θα ακολουθούσαν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την επιβίωση εκεί πέρα.

Δεν ήθελε δα και πολλή φαντασία να το καταλάβει κανένας τι εγκυμονούσε η απραξία των ΜΑΤ και των φίλιων προς αυτά δυνάμεων και γι’ αυτό πολλοί τις είχαν ήδη προμηθευτεί και τις είχαν πρόχειρες στην τσάντα τους για τη στιγμή που θα τις χρειάζονταν.


Τη δεύτερη φωτογραφία την τράβηξα σήμερα το πρωί πριν αρχίσουν τα επεισόδια και δεν πίστευα αυτό που είδα: Ο χάλκινος έφηβος εκτός από τη μάσκα που φορούσε ακόμη στο πρόσωπό του, κρατούσε και μια ψεύτικη μολότοφ στο χέρι του την οποία δεν την έβαλε βέβαια ένας αόρατος άγγελος κρυφά τη νύχτα, αλλά κάποιος άλλος ζωντανός που ήθελε να δώσει με την ενέργειά του αυτή, σήμα για ότι επρόκειτο να ακολουθήσει σήμερα.

Κάποιος που σίγουρα δεν το έκανε για πλάκα αλλά φοβάμαι πως οι πολλοί που τον είδαν να το κάνει νόμισαν πως έκανε πλάκα και πιθανόν και να μη κατάλαβαν ακόμα ότι δεν ήταν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου