Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟΝ «Η ΔΥΣΤΥΧΗ ΕΛΛΑΣ»…



Μεσημεράκι σήμερα στην πλατεία Βικτωρίας και κάποιος, ευσυνείδητος φαντάζομαι κουλουράς πέταξε τα μουχλιασμένα κουλούρια του στο μαδημένο γκαζόν για να φάνε και τα περιστέρια της πόλης τα οποία, σύννεφο ολόκληρο όρμησαν να πάρει καθένα το μερίδιό του από αυτό το απρόσμενο δώρο αφού μεταξύ άλλων σταμάτησαν και τα κονδύλια σίτισής τους...

Το θέαμα ασφαλώς και προκάλεσε ένα αγοράκι που βρήκε σαν παιχνίδι να πηγαίνει να στέκεται πάνω από το σωρό των κουλουριών και να διώχνει με άγαρμπες κινήσεις τα πεινασμένα πουλιά. Μετά από δυο, τρεις, τέσσερις εφόδους τους, τα εξαθλιωμένα περιστέρια περιορίστηκαν στο να βλέπουν την τροφή τους κάτω από τον έλεγχο του αγοριού και ακροβολίστηκαν στα ρείθρα του πεζοδρομίου περιμένοντας τη στιγμή που θα κουραστεί να ορμήσουν πάνω σε αυτό που τους ανήκει, έστω και σε αποσύνθεση.

Καχύποπτος ο πιτσιρικάς μαζεύτηκε τη στιγμή που ένοιωσε να είναι στο επίκεντρο το φακού μου και απομακρύνθηκε σαν να είχε κάνει μια παράβαση που ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να εννοήσει - απλά ήθελε να παίξει και άθελά του δημιούργησε το γεγονός!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου