Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΕΣΚΑΣΕ Η «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ»!!!!


Έχω σιχαθεί σήμερα να ακούω στις ειδήσεις τα περί των 11 ιερόδουλων που εντοπίστηκαν από τις αρμόδιες αρχές ότι είναι φορείς του AIDS και εκδίδονταν χωρίς προφυλάξεις σε διάφορους οίκους ανοχής στο Μεταξουργείο, στη Φυλής και στους παραδρόμους της.
Το ζήτημα όπως προέκυψε δεν μοιάζει παρά ως ήρθε η στιγμή για απασφάλιση της περόνης της «υγειονομικής βόμβας» που ανέφερε πριν από λίγο καιρό ο υπουργός Υγείας (;) ότι υπάρχει στην Αθήνα, και όποιον πάρει ο Χάρος, παραμονές των εκλογών μάλιστα.

Δεν έχω να πω τίποτα, τα λένε όλα από το πρωί τα κανάλια, τα ραδιόφωνα, τα blogs, οι ιστοσελίδες και ο βουβός τρόμος που έχει πλακώσει τους χιλιάδες πελάτες αυτών των κοριτσιών, ιθαγενείς και αλλοδαπούς που μη τρελαθούμε, ήξεραν τι έκαναν αλλά δεν τους ένοιαζε προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον άθλιο εαυτό τους. Και τα κορίτσια πιθανώς να ήξεραν τι έκαναν, αλλά ο φόβος του νταβατζή, η απελπισία των δεσμών που έσερναν, η υποχρεωτική εξάρτηση πολλές φορές από τα ναρκωτικά και η ολοκληρωτική απαξίωση της προσωπικότητάς τους, δεν τους επέτρεπαν να λογαριάζουν καθόλου τις συνέπειες.
Έτσι και αλλιώς χαμένες ήταν και τούτο αποδεικνύεται και τώρα με το διασυρμό τους αλλά πως θα πεισθούμε για την κατάσταση, αν δεν δούμε και το πρόσωπο κανενός νταβαζτή, κανενός σωματέμπορα, κανενός άλλου ευυπόληπτου πολίτη στις οθόνες για να ξέρουμε επιτέλους από πού να φυλαγόμαστε και να αφήσουμε τα κορίτσια στην ησυχία τους;

ΥΓ. Η φωτογραφία από την είσοδο οίκου ανοχής στην οδό Αχιλλέως, στο Μεταξουργείο, λίγα μέτρα μακρύτερα από την είσοδο ενός από τα μεγάλα και καλά ξενοδοχεία των Αθηνών, τραβηγμένη την Μεγάλη Παρασκευή που μας πέρασε. Γιατί αυτή την ημέρα, θα σας πω σε άλλο σημείωμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου