Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΟΤΑΝ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ…


Σκυλοβαριούνται κυριολεκτικά οι αδέσποτοι σκύλοι της Αθήνας αφού έχει να γίνουν στο κέντρο σοβαρά επεισόδια αρκετό καιρό τώρα λόγω των εκλογών κυρίως κι έτσι τους βλέπω καθημερινά από το «Προδόρπιο» να έχουν κατασκηνώσει και μένουν ξαπλωμένοι και άπραγοι όλη τη μέρα μπροστά στο γκαζόν του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων.
Για να σπάνε την ανία τους σηκώνονται που και που και γαυγίζουν κανένα διερχόμενο μηχανάκι και ξανακάθονται να συνεχίσουν το αραλίκι τους. Σήμερα όμως το απόγευμα σήκωσαν τον τόπο στα γαυγίσματα και για πολλή ώρα είχαν περικυκλώσει ένα κουρεμένο θαμνοειδές και δεν έλεγαν να ξεκολλήσουν από εκεί. Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και αρκετοί ήταν αυτοί που ρωτούσαν τους γύρω τι άραγε να συμβαίνει.

Άλλος έλεγε το κοντό του και άλλος το μακρύ του, αλλά εκείνο που φάνηκε πιο προσιτό να καταλάβουμε τι έπαθαν οι σκύλοι και συμπεριφέρονται έτσι, ήταν ένα ποντίκι ,είπε κάποιος, που ξεπήδησε από ένα υπόνομο και μόλις το πήραν είδηση, αυτό άρχισε να τρέχει και βρήκε κρυψώνα μέσα στο θάμνο όπου δεν μπορούν να χωθούν οι μουσούδες των σκύλων. Αυτοί μη μπορώντας να το πιάσουν, περιορίστηκαν να γαυγίζουν αλλά κανένας φαντάζομαι (από τους σκύλους) δεν σκέφτηκε να καλέσει μια γάτα να κάνει τη δουλειά που δεν μπορούν γιατί απλά εδώ και χρόνια αυτό το είδος (γάτες) έχει εξαφανιστεί και γι’ αυτό δεν φταίνε μόνο οι άνθρωποι με τις φόλες αλλά και οι ίδιοι με τη συμπεριφορά τους…

ΑΘΗΝΑ, 11062012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου