Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Η ΑΡΣΑΚΗ ΓΕΜΙΣΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΕΡΑΣΙΑΣ






Σίγουρα κάτι χάνει όποιος δεν βγαίνει από το σπίτι τέτοια μέρα, των Βαίων με τα καταστήματα, για πρώτηφορά ανοιχτά. Ενννοείται ότι δεν συγκαταλέγομαι σε εκείνους που τους ενδιαφέρει αν είναι ανοιχτά γιατί οι επισκέψεις μου σε αυτά είναι σπάνιες και για τα απαραίτητα εξυπηρετούμαι από τα μικρά καταστήματα της γειτονιάς μου.

Τέλος πάντων με τα καταστήματα, δεν έχασα και τίποτα αλλά την ώρα που βγήκα να κατέβω προς Ομόνοια, είδα την οδό Αρσάκη, ένα μικρό δρομάκι που συνδέει από αριστερά τη Σταδίου με την Πανεπιστημίου κλειστή, γεμάτη λουλούδια και ένα κινηματογραφικό συνεργείο με πολλά άτομα. Εντυπωσιάστηκα γιατί νόμιζα πως επρόκειτο για καμιά υπεροπαργωγή αλλά ρωτώντας έμαθα πως γύριζαν μια διαφήμιση της EUROBANK!!!

 Από όσα είδα και σας μεταφέρω το θέμα της είναι το περπάτημα ορισμένων ανθρώπων μέσα στην καλή χαρά βέβαια στο δρόμο που εντελώς τυχαία πιστεύω έστρωσαν προχθές με καινούργια άσφαλτο και του έβαλαν μάλιστα και λωρίδα για ποδήλατα και είναι γεμάτος από λουλούδια (πλαστικά) κερασιάς! Οι άνθρωποι κοιτάνε ψηλά και βλέπουν τα δέντρα (αδιάφορες πιπεριές είναι στην πραγματικότητα αλλά δεν θα φαίνονται φαντάζομαι ) να τους ραίνουν με λουλούδια και έτσι πάνε χαρούμενοι στον προορισμό τους που η τράπεζα πιστεύει πως θα είναι η πόρτα της ενώ ποδήλατα έδιναν κι ένα μήνυμα οικολογικό.

Έκανα και λίγες φωτογραφίες γιατί μου άρεσε σαν θέμα για τον Ακτήμονα και με τις δυο μηχανές αλλά γυρνώντας σπίτι, εξαιτίας του ματιάσματος που άρπαξα χθες στο Μοναστηράκι και τη φωτογραφία με τα ωραία κορίτσια του περιπτέρου, τις έσβησα κι έτσι θα περιοριστούμε σε μια και μοναδική  οποία δείχνει εργάτες του συνεργείου να σκουπίζουν το δρόμο από τα λουλούδια γιατί έτσι έπρεπε να κάνουν αλλά και για να μη γίνουν αφορμή να λέει ο Σπηλιωτόπουλος πως ο Καμίνης δεν φροντίζει τους δρόμους της πόλης έστω κι αν είναι γεμάτοι λουλούδια κερασιάς…

ΑΘΗΝΑ, 13042014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου