Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΕΥΡΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΣΗΕΑ

Η επίσκεψη της «Πανευρυτανικής Ένωσης» στην έκθεση «100 χρόνια ΕΣΗΕΑ»

Οι Ευρυτάνες έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με την ΕΣΗΕΑ καθώς διαπρεπείς δημοσιογράφοι και λογοτέχνες της παλιότερης γενιάς δημοσιογράφων υπήρξαν μέλη της, όπως ο Ζαχαρίας Παπαντωνίου, ο Δημήτρης Πουρνάρας, ο Νίκος Θάνος, ο Παύλος Μπακογιάννης κ.ά. ενώ αρκετοί είναι σήμερα που εργάζονται στον Τύπο και στα διάφορα ΜΜΕ. Τούτο ήταν και η αφορμή να επισκεφτούμε, με πρωτοβουλία της «Πανευρυτανικής Ένωσης» πριν από λίγες ημέρες την έκθεση «100 χρόνια ΕΣΗΕΑ», να μάθουμε και να καμαρώσουμε τους συμπατριώτες μας που διακρίθηκαν και τίμησαν τη δημοσιογραφία. 
Μαζί μας ήταν η κόρη του ιστορικού εκδότη Δημήτρη Πουρνάρα, Ελένη και ο γιός του Νίκος που διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με την ΕΣΗΕΑ και πολλοί άλλοι εκλεκτοί και διακεκριμένοι συμπατριώτες μας. Μας υποδέχθηκε η Θεοδώρα Ράλλη και την ξενάγηση μας έκανε η επιμελήτρια της έκθεσης Θεοδώρα Πασαχίδου ενώ εγκάρδια ήταν και συνάντησή μας με την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου.



Ο πρόεδρος της «Πανευρυτανικής Ένωσης» Κώστας Παπαδόπουλος δείχνει ένα φύλλο της εφημερίδας του Ζαχαρία Παπαντωνίου «Τα ψηλά βουνά» 


Η Θεοδώρα Πασαχίδου που μας ξενάγησε  στην έκθεση. 
Ο Κώστας Θάνος με ένα φύλλο της εφημερίδας «Τα ψηλά βουνά». 
Ο πρόεδρος της «Πανευρυτανικής Ένωσης» μπροστά στο πορτραίτο του Δημήτρη Πουρνάρα. 
Ο πρόεδρος της «Πανευρυτανικής Ένωσης» Κώστας Παπαδόπουλος και η Ελένη με τον Νίκο Πουρνάρα με την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου 
Οι συμπατριώτες Ευρυτάνες με την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου
 
ΑΘΗΝΑ, 22012015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου