Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ - ΡΟΥΚ

Η Κατερίνα Αγγελάκη Ρουκ διαβάζει ποιήματά της στη συνάντηση για το Φεστιβάλ Τήνου. Δίπλα της ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Τήνου Θέμης Ροδαμίτης και η ζωγράφος Κατερίνα Δαμιανάκου που τη ζωγραφίζει.

Γεμάτη από εκδηλώσεις αφιερωμένες στην ποίηση ήταν η χθεσινή ημέρα και ειλικρινά δεν μπορούσα να επιλέξω σε ποια να πρωτοπήγαινα. Από το δίλημμα με έβγαλε το κάλεσμα κάποιων καλών φίλων από την Τήνο κι έτσι παραβρέθηκα στην ωραία συνάντηση που διοργάνωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Τήνου Θέμης Ροδαμίτης στο «Diogenis», στην Πλάκα, όπου θα ανακοίνωνε και θα συζητούσε με πολλούς Τήνιους και διάφορους καλλιτέχνες το φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ. 

Η Κατερίνα Αγγελάκη Ρουκ σιγοτραγουδάει στη συνάντηση για το Φεστιβάλ Τήνου. Δίπλα της  η ζωγράφος Κατερίνα Δαμιανάκου η οποία της φιλοτέχνησε το πορτρέτο.
Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους του Θέμη ήταν και η ποιήτρια Κατερίνα Αγγελάκη – Ρουκ η οποία, προς απόλαυση και τιμή όλων μας διάβασε ποιήματά της και σιγοτραγούδησε πολλά από τα τραγούδια που ερμήνευαν εξαιρετικοί μουσικοί και ερμηνευτές ενώ δίπλα της Κατερίνα Δαμιανάκου φιλοτεχνούσε ένα ωραίο πορτρέτο της. Την ευχαριστούμε από καρδιάς που έτσι απλά και απρόοπτα έδωσε έναν ιδιαίτερο ποιητικό τόνο στη βραδιά των Τηνίων.

ΑΘΗΝΑ, 22032015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου