Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ «ΘΕΟΝΗ»

H Jill Klein Rone, o Βασίλης και Δημήτρης Τσέλιος και εργαζόμενοι της επιχείρησης

Είχα ακούσει και δει σε διάφορες δημοσιεύσεις ότι το φυσικό μεταλλικό νερό «Θεόνη» που βγαίνει από τα έγκατα των κορυφών των Αγράφων, πήρε διεθνές βραβείο και μου άρεσε πολύ καθώς είναι ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει την άποψη για την μοναδικότητα αυτών των βουνών και των σπάνιων στοιχείων που συνθέτουν και αναβλύζουν από αυτόν τον ωραίο Τόπο.


Μια κρυστάλλινη σταγόνα η διεθνής διάκριση του νερού "Θεόνη"

Δεν είχα πάει ποτέ στο χωριό Βατσουνιά όπου πηγάζουν αυτά τα νερά αλλά είχα την τύχη πριν από δυο εβδομάδες σχεδόν που ήμουν στην Καρδίτσα να με πάρουν μαζί τους ο Δήμαρχος Καρδίτσας, Φώτης Αλεξάκος και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Γεννάδιος που θα πήγαιναν στο εργοστάσιο εμφιάλωσης και τους ακολούθησα. Έτσι παραβρέθηκα στην τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρεία «Θεόνη ΑΗΒ Γκρούπ» με αφορμή την επίσκεψη της εκπροσώπου του διασημότερου διεθνούς διεθνούς διαγωνισμού γευσιγνωσίας νερού Berkeley Springs, (WV), Jill Klein Rone.  

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστός
Ο Δήμαρχος Καρδίτσας, Φώτης Αλεξάκος
Ο Δήμαρχος Μουζακίου, Γιώργος Κωτσός

Αφορμή για την επίσκεψη της Jill Klein Rone αποτέλεσε η πρόσφατη κατάκτηση του Χρυσού Βραβείου από το φυσικό μεταλλικό νερό «Θεόνη» στον 26ο διαγωνισμό Berkeley Springs, τον Μάρτιο του 2016, μια ανώτατη διάκριση που αναγνώρισε το φυσικό μεταλλικό νερό «Θεόνη» ως το καλύτερο νερό του κόσμου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Jill Klein Rone μίλησε στους προσκεκλημένους για την ιστορία του μακροβιότερου διαγωνισμού γευσιγνωσίας νερού και το ειδικό του βάρος, αναφέροντας ότι λαμβάνουν συμμετοχές από 52 χώρες διεθνώς, σε 6 ηπείρους.

Η Jill Klein Rone απονέμει τη διάκριση στον Δημήτρη Τσέλιο

Ολοκληρώντας την ομιλία της η Jill Klein Rone απένειμε στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Δημήτρη Τσέλιο, το τιμητικό τρόπαιο με τη μορφή σταγόνας. Παίρνοντας το λόγο ο Δημήτρης Τσέλιος, εξέφρασε το αίσθημα περηφάνιας που το νερό «Θεόνη» συγκαταλέγεται πλέον «ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα εμφιαλωμένων νερών της παγκόσμιας αγοράς» συγχαίροντας τη συλλογική προσπάθεια «όλων όσων πίστεψαν και συμμετείχαν στην εδραίωση, ανάπτυξη και καθημερινή λειτουργία» της μονάδας εμφιάλωσης.

H Jill Klein Roneo Δημήτρης Τσέλιος και εργαζόμενοι της επιχείρησης
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγαπητός, ο δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος, ο δήμαρχος Μουζακίου Γιώργος Κωτσός, ο μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων κ. Τιμόθεος καθώς και εκπρόσωποι των αρχών και των φορέων της περιοχής, συνεργάτες της εταιρείας και κάτοικοι της περιοχής.


- Η ΑΗΒ Γρουπ ΑΕ, είναι 100% ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη» που βγαίνει από την πηγή Γκούρα του χωριού Βατσουνιά στο νομό Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρείας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής, σε μια μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας. 

ΑΘΗΝΑ, 03062016



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου