Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Η ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΓΙΓΑΣ ΓΛΥΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ



Περίμενα πως και πως να ήμουν σήμερα στην Καρδίτσα, να δω, να φωτογραφίσω και να βεβαίως να δοκιμάσω ένα κομμάτι από τη μεγαλύτερη πουτίγκα στην Ελλάδα που έφτιαξαν για να τιμήσουν το τοπικό γλυκό τους οι ζαχαροπλάστες της πόλης στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά «Παυσιλυπούπολη» που διοργανώνεται στο ωραίο πάρκο «Παυσίλυπο», στο κέντρο της πόλης από τον Δήμο Καρδίτσας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το τοπικό Επιμελητήριο.







Δεν τα κατάφερα όμως να πάω κι έτσι έζησα την ωραία και γλυκιά ατμόσφαιρα μέσω ανταποκριτών και από τις φωτογραφίες των συναδέλφων από το www.karditsapress.gr και με χαρά είδα πως το ευχαριστήθηκαν μικροί και μεγάλοι. Εύχομαι στους φίλους ζαχαροπλάστες της Καρδίτσας του χρόνου να φτιάξουν μια άλλη πουτίγκα που να ξεπερνάει τα 200 μέτρα και τους 4 τόνους βάρος γιατί όπως πληροφορήθηκα δεν έμεινε ούτε ψίχουλο από το ωραίο γλυκό τους.






Οι εκδηλώσεις της «Παυσιλυπούπολης» για μικρούς και μεγάλους και τους επισκέπτες της Καρδίτσας συνεχίζονται μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Περισσότερα στο  https://web.facebook.com/pausilipoupoli/?fref=ts

ΑΘΗΝΑ, 1012016


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου