Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ GREEK GASTRONOMY GUIDE

Για τη μεγάλη ημέρα του GREEK GASTRONOMY GUIDE και του Γιώργου Πίττα σήμερα 
του αφιερώνω μια στιγμή από τα ταξίδια μας στην Κρήτη πριν από έξι χρόνια που κράτησα 
για να θυμάμαι έναν άνθρωπο με μεγάλο πάθος για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Με τον Γιώργο Πίττα ταξιδέψαμε μαζί πολλές φορές σε διάφορα σημεία της Ελλάδας για να βγάλουμε «θέματα» την εποχή κυρίως που δούλευε το ωραίο του βιβλίο «Τα πανηγύρια του Αιγαίου». Όπου και αν πηγαίναμε, πέρα από το συγκεκριμένο θέμα ο Γιώργος με εξαιρετική προσοχή συνέλεγε πληροφορίες για ένα σωρό άλλα πράγματα που αφορούσαν τη ζωή και τον πολιτισμό των ανθρώπων και με ιδιαίτερη επιμέλεια κρατούσε σημειώσεις.
Κάτι ετοίμαζε, δεν το μαρτυρούσε σε κανέναν αλλά όλοι περιμέναμε την έκπληξη!!!

Έτσι, πέρσι τέτοιες ημέρες έβγαλε στον δικτυακό αέρα το μοναδικό GREEK GASTRONOMY GUIDE κι έτσι καταλάβαμε τι ετοίμαζε τόσα χρόνια και αύριο το βράδυ στις 8 στην «Αθηναΐδα» (Καστοριάς 34, Βοτανικός) γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια σε μια γιορτή με χαρά, απολογισμούς και νέα όνειρα. Και βέβαια μαζί με τους φίλους, τους συνεργάτες, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές του GREEK GASTRONOMY GUIDE.




Ένα από τα νέα στοιχεία της φετεινής χρονιάς για το GREEK GASTRONOMY GUIDE, σημειώνει θα είναι και η ενότητα-καμπάνια: Γνωρίστε τα εμβληματικά μας προϊόντα! Με τους leaders κάθε σημαντικού μας τρόφιμου, επιχειρούμε να γνωρίσουμε σε βάθος και από όλες τις πτυχές, τα προϊόντα που μας μεγάλωσαν, που τα αγαπήσαμε και που τώρα ξεθαρεύουν για να κατακτήσουν τις διεθνείς αγορές. Το υλικό αυτό μεταφράζεται και θα είναι ένα εργαλείο για την γνωριμία των εμβηματικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές.
Ξεκίνησαμε με το μέλι και έπεται συνέχεια!

ΑΘΗΝΑ, 12022017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου