Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ…



Με τον Κώστα Φ. Πλατσιούρη και τον Αντώνη Ηλ. Παπαδάκο να κρατούν στα χέρια τους την επανέκδοση του βιβλίου «Ελεύθεροι στα δεσμά των Αγράφων» στο Παντοπωλείο «Αμάραντες Γεύσεις».

Όταν ξεκίνησα πριν από έξι -επτά χρόνια να συγκεντρώνω το υλικό για τη δημιουργία του βιβλίου μου «Ελεύθεροι στα δεσμά των Αγράφων» οι άνθρωποι που υποστήριξαν την ιδέα, στάθηκαν δίπλα μου και με ενθάρρυναν, ήταν ο Κώστας Φ. Πλατσιούρης και ο Αντώνης Ηλ. Παπαδάκος. Ο Κώστας Φ. Πλατσιούρης είναι και χωριανός των πρωταγωνιστών, γέννημα θρέμμα της Νεράιδας (Σπινάσας) ενώ ο Αντώνης Ηλ. Παπαδάκος από το διπλανό χωριό Αμάραντος και η προσοχή που έδωσαν και οι δυο στο έργο, ήταν κυριολεκτικά αδελφική!

Ο Κώστας Φ. Πλατσιούρης, η Ζίνα Κρητικού και ο Αντώνης Ηλ. Παπαδάκος 
καλωσορίζουν το βιβλίο στην Καρδίτσα.


Στους δυο αυτούς καλούς φίλους λοιπόν έκανα χθες και την πρώτη εμφάνιση της επανέκδοσης του βιβλίου με καινούργιο εξώφυλλο στην Καρδίτσα και χαρήκαμε μαζί τη νέα πορεία που παίρνει και αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε και να μοιραστούμε τη χαρά και με άλλους φίλους από την Καρδίτσα και την κοινότητα της Νεράιδας και του Αμαράντου. Γι αυτό και κανονίσαμε σήμερα το απόγευμα μετά τις 7, να συναντηθούμε στο χώρο του Παντοπωλείου του Αντώνη «Αμάραντες Γεύσεις», στην Κεντρική Αγορά της Καρδίτσας να κουβεντιάσουμε γι’ αυτό με όσους το έχουν διαβάσει και να το συστήσουμε σε άλλους, συνοδεία βεβαίως με εκλεκτό τσίπουρο προσφορά άλλων φίλων.




- Όσοι λοιπόν βρεθείτε προς την Κεντρική Αγορά της Καρδίτσας σήμερα το απόγευμα είστε προσκεκλημένοι στη γιορτή της πρώτης επανέκδοσης ενός σημαντικού βιβλίου για την ιστορία της Καρδίτσας.  


ΚΑΡΔΙΤΣΑ, 173032017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου