Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Ο ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE

Μπροστά στην κουφάλα του μεγάλου πλατάνου στα Κουμάσια, σε ένα διάλειμμα του σκαψίματος 
στις ρίζες τους προς αναζήτηση του θησαυρού που έκρυψαν οι πρόγονοι.

Μου περνούσε καμιά φορά στο μυαλό πως στις ρίζες κάποιου σημαδιακού δέντρου ή στα θεμέλια κάποιας ξερολιθιάς στα πατρογονικά χωράφια θα εύρισκα έναν θησαυρό και χάρη σε αυτόν θα απάλυνα κάποιες ανάγκες της επιβίωσης αλλά κυρίως θα με διευκόλυνε πολύ στο έργο που υπογράφει εδώ και χρόνια ο Ακτήμονας και λίγο πολύ το γνωρίζετε όλοι…

Δεν υπήρξα όμως μέχρι στιγμής τυχερός! Ομολογώ όμως πως δεν έχω χάσει τις ελπίδες μου, αλλά, ώσπου να βρεθεί το κασόνι με τις λίρες από τα αντάρτικα ή το λαγήνι με τις τούρκικο χρυσό είπα να κάνω κάτι πιο χειροπιαστό: Συνέδεσα το λογαριασμό του Ακτήμονα με το Google AdSense, το οποίο τοποθετεί διαφημίσεις δίπλα στις αναρτήσεις ανάλογα τις προβολές που έχει η κάθε σελίδα λαγαρίζει ένα μικρό ποσό για τον Ακτήμονα.

Είχα ενδοιασμούς ομολογώ με αυτή την εξέλιξη αλλά δεν γίνονταν διαφορετικά. O Ακτήμονας δεν βγαίνει στον πάγκο ούτε κρεμιέται στα μανταλάκια όπως οι εφημερίδες και τα περιοδικά, δεν έχει συνδρομητές, δεν ενισχύεται από κανέναν ιδιώτη χορηγό, ούτε κα κρατική διαφήμιση παίρνει. Μια μικρή προσπάθεια που έκανε με το σύστημα Donate εκτιμήθηκε από ελάχιστους φίλους τους οποίους και ευχαριστώ για τη χειρονομία τους.

Έτσι από σήμερα θα βλέπετε να συνοδεύουν τις αναρτήσεις του Ακτήμονα διαφημίσεις που επιλέγει το Google AdSense και ελπίζω πως θα ταιριάζουν κάπως με το ύφος των κειμένων και των φωτογραφιών που δημοσιεύσει. Από την πλευρά σας τώρα: για να υποστηρίξετε τον Ακτήμονα και το έργο του στην Αθήνα και κυρίως στην επαρχία όπου το κόστος των μετακινήσεων είναι πλέον απαγορευτικό, τα δικά σας κλικ πλέον είναι πολύτιμα!


Σας ευχαριστώ και υπόσχομαι στους παλιούς φίλους του Ακτήμονα αλλά και στους καινούργιους περισσότερα κείμενα και φωτογραφίες για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της χωρίς φυσικά να υπολείπεται και η Αθήνα στην οποία θα δώσω ιδιαίτερη προσοχή τους επόμενους μήνες καθώς κάτι ενδιαφέρον πρόκειται να κάνω και για την πόλη μας.

ΑΘΗΝΑ, 22112017 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου