Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

OΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΟ «ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ»


O Αντώνης Παπαδάκος έβαλε ένα στοίχημα: να συγκεντρώσει στο Παντοπωλείο «Αμάραντες Γεύσεις» στην Κεντρική Αγορά της Καρδίτσας, όλους τους παραγωγούς της Καρδίτσας και να δώσει ράφι για τα προϊόντα τους και παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά και κυρίως στην οικονομία του τόπου το έχει κερδίσει.  

Η συνεργασία του Αντώνη με δραστήριους παραγωγούς του τόπου που σέβονται την παράδοση αλλά αγαπούν και την καινοτομία έβαλε τις βάσεις ώστε να γεννηθεί ένας καινούργιος χώρος με έμφαση στον τοπικό χαρακτήρα που απευθύνεται όχι μόνο στους Καρδιτσιώτες, αλλά σε όλη τη Θεσσαλία και στους επισκέπτες της πόλης οι οποίοι στους πάγκους και τα ράφια του θα γνωρίσουν τα προϊόντα της καρδιτσιώτικης γης. 

Για να γιορτάσουν τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας των «Αμάραντων Γεύσεων» ο Αντώνης έχει διοργανώσει για αύριο Σάββατο 18 Νοεμβρίου, από τις 11 ως το απόγευμα, μια συνάντηση γνωριμίας από παλιές και νέες γεύσεις των παραγωγών και συνεργατών της Καρδίτσας του Παντοπωλείου και μας καλεί όλους να περάσουμε λίγες ώρες με τους ανθρώπους που υποστηρίζουν το πιο δυναμικό κομμάτι της διατροφής και της καινοτομίας στην Καρδίτσα και όλη τη Θεσσαλία.  

Θα είναι παρόντες: Η Οικοτεχνία «Παραδοσιακόν» του Γιάννη Ντάφου που παράγει εξαιρετικές μαρμελάδες από καρότο και κολοκύθι, καπνιστή πάπρικα, νέες σάλτσες και πολλά άλλα ενδιαφέροντα προϊόντα. Τα κορυφαίας ποιότητας και καινοτομίας Αλλαντικά Καρδίτσας «Τσιανάβας». Το «Μελιξίριον» με χειροποίητα  και κηραλοιφές. Άλευρα και ζυμαρικά θα έχει ο «Νερόμυλος Κέδρου» και ο Κώστας Ζυγογιάννης θα έχει προϊόντα ζύμης.  Κρασί και τσίπουρο θα έχουν οι συνεταιριστές αμπελουργοί από τον «Διόνυσο» καθώς και ο Χρήστος με τον Λάμπρο Εγγλέζο. Ο συνεταιρισμός σαλογκαροτρόφων Ελλάδας «SIGMA» θα έχει σαλιγκάρια και η ομάδα συμπληρώνεται με παραγωγούς αρωματικών βοτάνων και τα προϊόντα φυσικής ενέργειας από μέλι της «ΟΣΙΑ». 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ, 17112017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου