Google+ Badge

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ


Υποβρύχιο μέλι, μια εξαιρετική πρόταση από τον Κώστα Ντούλια.
 

Ο Κώστας Ντούλιας είναι από τους πιο γνωστούς και δημιουργικούς μελισσοκόμους της Καρδίτσας και τα προϊόντα του από τη «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΛΛΑΣ» εγγυημένα καθώς η πείρα του σε όλο τον κύκλο της παραγωγής, επεξεργασίας και προώθησης του μελιού και των σχετικών προϊόντων εγγυάται το καλύτερο και ποιοτικότερο προϊόν.


Ο Κώστας Ντούλιας με τον Αντώνη Παπαδάκο και τον Σταύρο Ξηντάρα στην έκθεση.

Τον συναντήσαμε χθες στην έκθεση  FoodExpo2018 στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και εκτός των άλλων, μας εντυπωσίασε με δυο καινοτόμα προϊόντα, το «υποβρύχιο μέλι» ήτοι το γνωστό «υποβρύχιο βανίλια» με εξαιρετικό μέλι και τα στίκ με μέλι, μια εξαιρετικά χρηστική συσκευασία που μπορεί να το φέρει κοντά μας σε κάθε στιγμή της ημέρας και όπου κι αν βρισκόμαστε. Δοκιμάστε τα και θα εκπλαγείτε…

ΑΘΗΝΑ, 11032018