Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Ο ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ


Από την παρουσίαση του «Γαστρονομικού Χάρτη Εύβοιας». Η Σίσσυ Νίκα με την Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βούλα Αγιοστρατίτη, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Σταθόπουλο, την Πρόεδρο του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Βίκυ Κόλλα – Βότση, την Βιβή Μπουραντά και Σόνια Ντάσιου, Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου. 

Έναν ιδιαίτερο οδηγό για την γαστρονομία της Εύβοιας χαρήκαμε χθες στην παρουσίασή του που έγινε στην έκθεση FoodExpo2018 και ομολογώ δεν χορταίνουμε να τον ξεφυλλίζουμε και να παίρνουμε ιδέες για ταξίδια και γεύσεις στο μεγάλο αυτό νησί.







Πρόκειται για τον «Γαστρονομικό Χάρτη Εύβοιας και Σκύρου» που έφτιαξε η συνάδελφος Σίσσυ Νίκα και εξέδωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας. Για τη δημιουργία του η Σίσσυ ταξίδεψε σε όλο τον νομό και εμπνεύστηκε από τα όμορφα τοπία του και την ιστορία του, κουβέντιασε με δραστήριους ανθρώπους και γυναίκες που διατηρούν τον πολιτισμό των γεύσεών τους, δοκίμασε και μελέτησε ωραίες δημιουργίες καθώς και κρασιά από κάθε γωνιά της Εύβοιας, φωτογράφισε μοναδικά πιάτα στο φυσικό περιβάλλον της και φυσικά επιμελήθηκε μια πολύτιμη έκδοση 260 σελίδων που διανέμεται δωρεάν από το Επιμελητήριο Εύβοιας. Την παρουσίαση παρακολούθησε μια δυνατή αντιπροσωπεία από την Εύβοια, πολλοί επισκέπτες καθώς και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και συνομίλησε με τη Σίσσυ και τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου.

Η Σίσσυ Νίκα με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη
Με τη Σίσσυ Νίκα και τον εξαιρετικό οδηγό που έφτιαξε για την Εύβοια.

Ο χάρτης σημειώνουμε πως κυκλοφορεί και στην αγγλική γλώσσα με πολύ ωραία μετάφραση της Ελένης Χαλκουτσάκη. Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στο 2221086452κ 2285523510, info@eviachamber. gr και www.eviachamber.gr.

ΑΘΗΝΑ, 11032018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου