Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

ΟΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ




Όλη η χώρα, είναι ανάστατη από την επιδρομή των εργολάβων της λεγόμενης «πράσινης ανάπτυξης», ήτοι της εγκατάστασης Βιομηχανικών Αιολικών Πάρκων όπου βολεύει τον καθένα και κυρίως μέσα σε προστατευόμενες περιοχές ή άλλες ιδιαίτερου κάλλους. Από την Κρήτη ως τον Έβρο, από τις Κυκλάδες ως την  Ήπειρο και από τη Μάνη ως τα Άγραφα,  παντού όπου υπάρχει κορυφογραμμή ή ράχη νησιού, ετοιμάζεται ένα Βιομηχανικό Πάρκο Αιολικής Ενέργειας. Οι τοπικές κοινωνίες προβληματίζονται και αναζητούν τρόπους να προστατεύσουν την Γη τους και την ζωή τους. Πως όμως, όταν οι εργολάβοι έχουν την συμπαράσταση της Αστυνομίας, δυνάμεις της οποίας μετακινούνται από την έδρα τους προκειμένου να ανοίξουν δρόμο στα μηχανήματα και να αποτρέψουν πιθανές ταραχές.



Το είδαμε πριν από λίγο καιρό στ’ Άγραφα που κουβάλησαν τα ΜΑΤ στις κορυφές να περάσουν οι μπουλντόζες και το εμπεδώσαμε χθες στην Τήνο όπου κυριολεκτικά έγιναν κολαούζοι στις μπουλντόζες και τις μπετονιέρες. Όπως διαπιστώνουμε, η κυβέρνηση αγνοεί παντελώς τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών κάνει πως δεν ακούει καν τη φωνή των διαμαρτυρόμενων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Αντιθέτως, κολακεύεται από τα παραμύθια των εργολάβων και των υποτελών τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στις τεχνικές υπηρεσίες  και κυρίως στα ΜΜΕ τα οποία και σηκώνουν με το αζημίωτο, το κύριο βάρος της προπαγάνδας. Όλα αυτά δημιουργούν ένα βαρύ κλίμα δυσπιστίας και είναι απορίας άξιον πως κανένας από την κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει ότι το κύμα των αντιδράσεων μεγαλώνει, απλώνεται στις τοπικές κοινωνίες και σίγουρα δεν θα αργήσει να ξεσπάσει.



Αν δεν βρεθεί τώρα κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με το ζήτημα σε λίγο δεν θα έχουν διαθέσιμους αστυνομικούς να στέλνουν σε κάθε βουνοκορφή και νησί της Ελλάδας καθώς περνάει ο χειμώνας και οι πράσινοι εργολάβοι δεν κρατιούνται να αρχίσουν τα έργα… 

ΑΘΗΝΑ, 13022020

5 σχόλια:

  1. Οι πρόσφατες εξελίξεις στην Τήνο δείχνουν πως μπροστά στους αδίστακτους εργολάβους και τους αφελείς πολιτικούς που τους τρέμουν κυριολεκτικά, τα πράγματα με τα αιολικά πάρκα σε κορφές και νησιά θα έχουν πολλά απρόοπτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηλία να προσθέσεις στο Blog σου widget κοινοποιήσεων, για να κοινοποιούμε άμεσα τα άρθρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην υπηρεσία της πράσινης απάτης και οι μηχανισμοί της ενάρετης εξουσίας.
    Αλίμονο δα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. As reported by Stanford Medical, It is in fact the one and ONLY reason this country's women get to live 10 years longer and weigh on average 42 lbs less than us.

    (And really, it is not about genetics or some hard exercise and really, EVERYTHING to do with "how" they are eating.)

    P.S, I said "HOW", not "WHAT"...

    CLICK this link to determine if this little test can help you decipher your real weight loss potential

    ΑπάντησηΔιαγραφή