Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ…




Ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων χθες (Αθήνα, 01122010)και οι ειδήσεις που δεν μάθατε στην ώρα τους, ένα σωρό. Για κάποιες απ’ αυτές που είχαν αξία και σημασία, τα γνωστά ραδιόφωνα μας ενημερώνουν από το πρωί και ήδη προχώρησαν στις φρέσκες της ημέρας…

Ένα σωρό πράγματα έγιναν λοιπόν χθες αλλά αυτό που αποτέλεσε μια διαφορετική στιγμή για τους φωτογράφους ήταν η απρόοπτη εμφάνιση στη παρέας Κινέζων που βγήκαν ξαφνικά από τη Χρήστου Λαδά με στόχο να περάσουν τη Σταδίου. Τι έκαναν οι άνθρωποι εκεί πέρα, δεν μας ενδιαφέρει αλλά καθώς βρέθηκαν στην κεφαλή της πορείας, στάθηκαν μπροστά από το πανό και χωρίς φαντάζομαι να ξέρουν ποιοι είναι οι διαδηλωτές, τάχθηκαν στο πλευρό τους, σήκωσαν το χέρι ψηλά και έκαναν με τα δάχτυλά τους το σήμα της νίκης.   
Ήταν οι μόνοι άνθρωποι φαντάζομαι χθες στην Αθήνα που τάχθηκαν στο πλευρό μας και αυτό νομίζω έγινε από άγνοια της ελληνικής γλώσσας και φυσικά της πραγματικότητας για τα ελληνικά ΜΜΕ. 

ΑΘΗΝΑ, 01122019 (Αναδημοσίευση από το Facebook, 01122010)


1 σχόλιο:

  1. Μας φάνηκε παράξενη η εικόνα των κινέζων στην κεφαλή της πορείας των δημοσιογράφων στην απεργία της 1ης Δεκεμβρίου 2010 και ούτε που φανταζόμασταν τότε ότι πλέον θα βλέπουμε κάθε μέρα και περισσότερους στο δρόμο μας….


    ΑπάντησηΔιαγραφή