Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ!!!

Η Άρτεμη Χατζηγιαννάκη με τον Νίκο Βατόπουλο στα εγκαίνια της έκθεσης.

Ένα εικαστικό ταξίδι μέσα από 25 ακουαρέλες της Άρτεμης Χατζηγιαννάκη εμπνευσμένες από την Αθήνα της δεκαετίας του ’60, απολαύσαμε όσοι παραβρεθήκαμε χθες το απόγευμα στα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Το πνεύμα του ‘60» στο TAF/The Art Foundation (Νορμανού 5, Μοναστηράκι).



Η έκθεση η οποία θα διαρκέσει ως τις  3 Φεβρουαρίου είναι ο πυρήνας για να ξετυλιχθεί μια παράλληλη αφήγηση με γενικό τίτλο «Το πνεύμα του ’60. Περιήγηση σε έναν κόσμο που έφερε το αύριο» (συνοδευτική έκθεση σύγχρονης φωτογραφίας, έκθεση τεκμηρίων και αναμνηστικών, ομιλίες) γύρω από το ύφος, την αισθητική και το πνεύμα της μεταβολής στο αστικό τοπίο και τις κοινωνικές συνθήκες πριν από μισό και πλέον αιώνα. Το εκθεσιακό πρότζεκτ «Το πνεύμα του ’60. Περιήγηση σε έναν κόσμο που έφερε το αύριο» γίνεται με την αποκλειστική χορηγία του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και με επιμέλεια του δημοσιογράφου και συγγραφέα Νίκου Βατόπουλου. Η όλη ιδέα στηρίζεται και εμπνέεται από τη νέα παραγωγή έργων της Άρτεμης Χατζηγιαννάκη, η οποία προχωράει την έρευνά της στο αστικό τοπίο και τη συλλογική μνήμη σε μια κρίσιμη για την Αθήνα περίοδο.





Η έκθεση συνοδεύεται από έκθεση φωτογραφίας συγχρόνων φωτογράφων, με θέματα που παραπέμπουν στο ύφος και την αισθητική του ’60. Συμμετέχουν οι: Γιώργος Θάνος, Γιώργος Καζάζης, Παναγιώτης Παναγάκης, Τάσος Σαλτερής, Ηλίας Τσαουσάκης, Τάσος Χαλκιόπουλος.


ΑΘΗΝΑ 17012020. 

2 σχόλια:

  1. Μια πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα έκθεση για Αθήνα του ’60!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. As stated by Stanford Medical, It's indeed the SINGLE reason this country's women get to live 10 years longer and weigh 42 pounds less than we do.

    (And realistically, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and EVERYTHING about "how" they are eating.)

    BTW, What I said is "HOW", not "WHAT"...

    TAP on this link to reveal if this little quiz can help you release your true weight loss possibility

    ΑπάντησηΔιαγραφή