Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΛΑΤΩΝ ΡΙΒΕΛΛΗΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ




Ο Πλάτων Ριβέλλης μιλάει με τον Παντελή Βούλγαρη

Είναι ορισμένοι άνθρωποι που τους θαυμάζουμε για το Λόγο τους στα δημόσια πράγματα και τους εκτιμούμε για τη συνέπεια που τους διακρίνει όσον αφορά το έργο τους, ειδικά όταν αυτό αφορά και κινείται στο χώρο του πνεύματος και της τέχνης. Με πολλούς μάλιστα από αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να μην τους έχουμε συναντηθεί ποτέ ή να μην έχουμε αλλάξει ούτε μια χειραψία αλλά αυτό στην περίπτωση δεν σημαίνει τίποτα γιατί κάτι αόρατο και πιο βαθύ μας συνδέει. 

Στην αναδρομή, κάποιες σελίδες ήταν rock' n' roll



Γι’ αυτούς πάλι τους ανθρώπους, πολλές φορές τυχαίνει να μην γνωρίζουμε πολλά ή σχεδόν τίποτα από τη ζωή τους και ειδικά για την πολύ - αν πρόκειται για ωρίμους ανθρώπους- μακρινή παιδική ηλικία και τα σχολικά χρόνια, τότε που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο χαράζουν την πορεία της ζωής τους. Έτσι μας προκαλεί μεγάλη χαρά όταν μας δίνεται η ευκαιρία να ξεφυλλίσουμε λίγες σελίδες από τη ζωή τους και να τους δούμε σε παλιές φωτογραφίες και να συνταξιδέψουμε στην πορεία της ζωής τους.

Ο Πλάτων Ριβέλλης υπογράφει το βιβλίο του στη Μαρία Χατζάκη
Η περίπτωση, για να μην μακρηγορώ αφορά τον δάσκαλο της φωτογραφίας Πλάτωνα Ριβέλλη, τον οποίο απολαύσαμε χθες στην Ελληνοναμερικάνικη Ένωση σε ένα ωραίο διάλογο που είχε με τον παιδικό του φίλο Παντελή Βούλγαρη με αφορμή την παρουσίαση της βιογραφίας του. Ο άλλος παιδικός του φίλος, ο Βασίλης Αλεξάκης που επρόκειτο να συμμετάσχει στη συζήτηση για τα παλιά αλλά και για την πορεία που ακολούθησαν ο καθένας, δεν μπόρεσε να είναι εκεί αλλά τον απολαύσαμε κι αυτόν μέσω βίντεο…

ΑΘΗΝΑ, 21122013          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου