Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΜΑΣΚΑ ΣΑΣ


Οι κυρίες Ειρήνη Γιαννακοπούλου και Ελένη Κουντουρούπη από το ξενοδοχείο Aegialis Hotel & Spa, παραδίδουν στον Δήμαρχο Αμοργού κ. Λευτέρη Καραίσκο, Μάσκες επαναχρησιμοποιούμενες A-masks για όλους τους μαθητές του Γυμνασίου, του Λυκείου και του ΕΠΑΛ Αμοργού καθώς και για όλους τους εκπαιδευτικούς! Ακόμη προσέφεραν προστατευτικές μάσκες, για όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο Αμοργού!

Ποιος περίμενε ότι οι μάσκες που μας απασχολούσαν μόνο στην περίοδο της Αποκριάς για να γίνονται πιο σοβαρές οι μεταμφιέσεις, άντε και σε κάποιες άλλες έκτακτες στιγμές της ζωής μας θα γίνονταν πλέον εξαιτίας του κορωνοϊού  (Covid - 19) απαραίτητο στοιχείο της καθημερινότητάς μας για να προφυλάσσει και την δική μας υγεία και τους άλλους γύρω μας.

Έτσι που ήρθαν εσχάτως τα πράγματα στην ιδιωτική και δημόσια κυρίως ζωή μας, η ζήτηση για μάσκες έγινε επιτακτική και πολλοί άνθρωποι έβαλαν προχώρησαν στην παραγωγή τους,  όχι μόνο με ιδιαίτερη επιχειρηματική πρακτική αλλά και με πολλή φαντασία προκειμένου να συνδυάσουν ένα αποτελεσματικό εργαλείο κατά της επιδημίας με την τέχνη. Μια ομάδα απ’ αυτούς αποτελούν και την εταιρεία A-Mask της οικογένειας Γιαννακοπούλου που δραστηριοποιείται στο νησί της Αμοργού στον τομέα του τουρισμού εδώ και 30 χρόνια και έχοντας την τεχνογνωσία παραγωγής, ραπτικής και προώθησης θέλησε να συνδράμει στην έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας με τον δικό της τρόπο.



Έτσι εδώ και ένα μήνα παράγει στα εργαστήριά της στην Αιγιάλη 100% βαμβακερές επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες για προστασία από την ατμοσφαιρική ρύπανση – υποαλλεργικές και φιλικές προς το περιβάλλον.





Οι αμοργιανές A-mask προσφέρουν τη δυνατότητα μακροχρόνιας χρήσης και κατασκευάζονται από μαλακά οικολογικά υφάσματα λεπτής υφής. Αποτελούνται από τρία στρώματα πιστοποιημένων υφασμάτων (ένα στρώμα 100% βαμβακερού υφάσματος και δύο στρώσεις οργανικής μουσελίνας). Διαθέτουν υψηλής ποιότητας ρυθμιζόμενο λάστιχο καθώς επίσης φέρουν στο επάνω μέρος ενσωματωμένο επιρρίνιο έλασμα για τέλεια εφαρμογή στη ράχη της μύτης.



Παρέχουν άριστη αναπνευστικότητα, είναι φιλικές με το πρόσωπο και δεν δημιουργούν δυσφορία στο χρήστη. Τέλος οι δημιουργοί τους έχουν επιλέξει πολύχρωμα - κυρίως παιδικά - σχέδια θέλοντας να δώσουν μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στους συνανθρώπους μας σε αυτήν την ιδιαίτερη κατάσταση.
Οι A-Masks είναι κομψές και επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες κατά την ρύπανση της ατμόσφαιρας που μπορούν να πλυθούν καθώς είναι και οικολογικές. Παρέχουν υψηλή προστασία για την ατμοσφαιρική ρύπανση, την αιθαλομίχλη, τη σκόνη και από τα σταγονίδια αναπνοής τρίτων. Είναι επαναχρησιμοποιούμενες, πλενόμενες και κατασκευασμένες από οικολογικά υλικά υψηλής ποιότητας. Παράγονται σε 4 μεγέθη, για παιδιά και ενήλικες, με ρυθμιζόμενα λάστιχα και φέρουν ενσωματωμένο επιρρίνιο έλασμα για τέλεια εφαρμογή στη ράχη της μύτης - δημιουργώντας μια στεγανή σφράγιση για την βέλτιστη προστασία. Ανθεκτικές και fashion-friendly, οι A-Masks είναι μοναδικής σχεδίασης συνδυάζοντας ποικιλία χρωμάτων-σχεδίων και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

Δείτε όλα τα χειροποίητα σχέδια: https://bit.ly/3c0CaxO

1 σχόλιο:

  1. Στα σχέδια μας για το καλοκαίρι φέτος περιλαμβάνονται και οι μάσκες αφού αποτελούν προϋπόθεση για την προστασία όλων μας από την πανδημία. Για όσους επιλέξουν την μοναδική Αμοργό για διακοπές ή ένα σύντομο ταξίδι να ξέρουν ότι θα βρουν εκεί πολύ ωραίες μάσκες φτιαγμένες από τις γυναίκες του νησιού με πολύ μεράκι και φαντασία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή