Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Η ΜΑΡΩ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ

 


Η μετακόμιση από τον Άγιο Νικόλαο Πευκακίων εσχάτως στο λόφο Σκουζέ στα Σεπόλια ήταν μεταξύ άλλων και μια αποκάλυψη καθώς ξαναζώ σε μια γειτονιά που είχα σχεδόν ξεχάσει. Πρώτη μέριμνα ήταν να συνδεθώ με τους παλιούς γνωστούς και αρκετούς συμπατριώτες μου που μένουν εδώ και μένουν εδώ από τα χρόνια πριν τον πόλεμο ακόμη.


Ανάμεσα σε αυτούς και η Μάρω Κάκια, η κόρη της Αριάδνης (Ποντικοπούλου) και του Θανάση Κάκια η οποία ακολούθησε το παράδειγμα της μητέρας της και εδώ και λίγο καιρό άνοιξε ένα ωραίο κατάστημα με το όνομα «Αμέλια» στην οδό Κρέοντος 114 (τηλ: 2100103280) με κοσμήματα, δώρα, διακοσμητικά σπιτιού και φυσικά αρώματα «Αμέλια». Την επισκεφτήκαμε πριν από λίγο να την χαιρετίσουμε και βρήκαμε ωραίες λαμπάδες και άλλα πασχαλινά σε καλές τιμές, ποιότητα και γούστο. Θα ξαναπάμε αύριο γιατί μας άρεσε και να συμπληρώσουμε ότι πασχαλινά θέλουμε και για το χωριό όπου, θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος βέβαια, θα τιμήσουμε μαζί με καλούς φίλους έναν εξαιρετικό οβελία. Με λαμπάδες έκπληξη που εννοείται προέρχονται από το κατάστημα της Μάρως και διάθεση ανοιξιάτικη για να ξεκινήσουμε τις δουλειές στα κήπια και στα χωράφια.  


Καλές δουλειές Μάρω και να ξέρεις ότι όλοι οι συγχωριανοί σε αγαπάμε και είμαστε δίπλα σου. Καλή αντάμωση και στο χωριό. 


ΑΘΗΝΑ, 17042022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου