Google+ Badge

Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΜΟΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΒΕΚΡΗ


 
Αν και θεωρώ πως η Λαμία ή η Καρδίτσα είναι πιο κοντά, και είναι αν το δείτε από μια άλλη πλευρά, πήρα την μεγάλη απόφαση το απόγευμα και πήγα μέχρι το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού,στη μεγάλη έκθεση «Οινόραμα 2014» να δω φίλους και να δοκιμάσω κανένα κρασί.

 
 
Έτσι έγινε και το χάρηκα, αλλά εκείνο που χάρηκα περισσότερο ήταν που συνάντησα τον πολυτάλαντο φίλο από την Αμοργό, Αντώνη Βεκρή ο οποίος έχει βαλθεί να κάνει και καλά τα πάει διάσημη την ματαψημένη αμοργιανή ρακή, το αμοργιανό ρακόμελο και εσχάτως, τη ΜΕΚΙLA, ένα εξαιρετικό ποτό που φτιάχνει με φραγκόσυκα το οποίο σας συστήνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε. Εκεί στο σταντ του «ΑΜΟΡΓΙΟΝ», όπως είναι η φίρμα των προϊόντων του, τσουγρίσαμε τα ποτηράκια μας και ευχηθήκαμε καλή αντάμωση τον άλλο μήνα στην Αμοργό για να ξεκινήσουμε καινούργια πράγματα για το νησί της καρδιάς μας... (Περισσότερα στο www.amorgos-island.gr).
ΑΘΗΝΑ, 09032014