Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ...



Ήταν που ήταν κακή η διάθεσή μου αυτές τις ημέρες, ήρθαν και καινούργιες εξαγγελίες για την οικονομία του ΓΑΠ και του Μπένι από τη Θεσσαλονίκη και σχεδόν με αποτελείωσαν.

Που λοιπόν να βρω όρεξη για δουλειά και να κάνω κάποια γόνιμα σχέδια για να αλαφρώσω κάπως τη βαριά ατμόσφαιρα που μας πλάκωσε. Ακόμα και το χάζεμα στο φωτογραφικό αρχείο που ξεκίνησα να κάνω για να ξεκαθαρίσω κάτι θέματα με οδήγησε σήμερα σε ορισμένες φωτογραφίες που ενώ τις είχα τραβήξει με άλλες σκέψεις και ιδέες, τώρα μου βγαίνουν σαν οι κακοί οιωνοί να έγιναν πραγματικά κοράκια και να ετοιμάζονται να ορμήσουν πάνω στην πόλη και αδιακρίτως να μας βγάλουν τα μάτια και να φάνε όσες σάρκες μας απόμειναν. Η φωτογραφία που βλέπετε είναι τραβηγμένη πέρσι στον Αϊ Στράτη όπου όπως έχω ξαναγράψει, για κάποιο άγνωστο λόγο έχουν σχεδόν εξαφανιστεί οι γλάροι και στον ουρανό πετάνε μόνο μαύρα κοράκια και έκανα πολλές φωτογραφίες που τώρα μου φαίνονται πολύτιμες για να «στολίζω» τη μαύρη επικαιρότητα που ζούμε.

Πέτυχα πέρσι στον Αϊ Στράτη τα δυο κοράκια που βλέπετε στη φωτογραφία να συνομιλούν πάνω στο χοντρό καλώδιο του ηλεκτρικού αλλά ήταν τόσο ψηλά που και κορακίστικα να ήξερα, πάλι δεν θα άκουγα τι έλεγαν και τι προετοιμάζονταν να κάνουν και να αρπάξουν. Αντιθέτως και παρά τα άθλια ελληνικά του ΓΑΠ και τις κούφιες ρητορείες του Μπένι που άκουσα από το ραδιόφωνο, κατάλαβα πολύ καλά τι μας περιμένει από εδώ και πέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου