Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ «ΑΜΑΡΑΝΤΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ»

Ο Αντώνης Παπαδάκος, η Ελένη Κουτσώνα και η Χριστίνα Μπαμπλέκη
ετοιμάζουν το Παντοπωλείο "Αμάραντες Γεύσεις" για τα εγκαίνια. 

Η ιδέα στον Αντώνη Παπαδάκο για το Παντοπωλείο γεννήθηκε το 2008 και στα χρόνια που ακολούθησαν δουλεύτηκε, ωρίμασε και σήμερα είναι πραγματικότητα στη Δημοτική Αγορά, στο κέντρο της Καρδίτσας ως ένα κατάστημα προβολής και διάθεσης κυρίως τοπικών προϊόντων που επιλέχθηκαν με ιδιαίτερη φροντίδα και με μοναδικό κριτήριο την εξαιρετική ποιότητα.

Η συνεργασία του Αντώνη με δραστήριους παραγωγούς του τόπου που σέβονται την παράδοση αλλά αγαπούν και την καινοτομία, έβαλε τις βάσεις ώστε να γεννηθεί ένας καινούργιος χώρος με έμφαση στον τοπικό χαρακτήρα που απευθύνεται όχι μόνο στους Καρδιτσιώτες, αλλά σε όλη τη Θεσσαλία και βεβαίως σε όλους τους επισκέπτες της πόλης οι οποίοι στους πάγκους και τα ράφια του θα γνωρίσουν τα προϊόντα της καρδιτσιώτικης γης.  

Επιδίωξη της φιλοσοφίας και της πρακτικής λειτουργίας του Παντοπωλείου με τον ωραίο τίτλο «Αμάραντες γεύσεις» που απηχεί εν μέρει και το χωριό καταγωγής του, τον Αμάραντο Καρδίτσας αλλά και μεταφορικά δηλώνει πως πρόκειται για μια προσπάθεια που δεν θα αφεθεί να μαραθεί, ως το εμβληματικό φυτό αμάραντος των Αγράφων που καθιερώθηκε  ως το σήμα του, είναι η έμπρακτη έκφραση της αγάπης στον τόπο του καθώς και την εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων των τοπικών επιχειρήσεων. Στόχος δε είναι μέσω αυτής της τολμηρής για την αγορά της Καρδίτσας προσπάθειας, να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να επιλέξουν και να προμηθευτούν ότι καλύτερο παράγει για τη διατροφή και την υγεία η πλούσια καρδιτσιώτικη και θεσσαλική γη.


Το Παντοπωλείο «Αμάραντες Γεύσεις» ξεκίνησε να λειτουργεί στις αρχές του καλοκαιριού αλλά τα επίσημα εγκαίνιά του στα όποια είναι καλεσμένοι όλοι οι Καρδιτσιώτες και επισκέπτες της πόλης θα γίνουν την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. και ο Αντώνης μαζί με τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα του μας υπόσχονται μια ωραία γιορτή γεμάτη γεύσεις και αρώματα καρδιτσιώτικων προϊόντων από την κουζίνα που θα λειτουργήσει μπροστά από το Παντοπωλείο στη Δημοτική Αγορά και πολύ μουσική στην καρδιά της πόλης της Καρδίτσας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ, 05102016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου