Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΕΡΚΥΝΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Οι κυρίες από την ΕΡΚΥΝΑ Ερμιόνη Χάχαλου και Βίκυ Παπαγεωργίου με τον περιφερειακό Σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας Κώστα Αποστολόπουλο και τον Κώστα Μαστρογιάννη στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ. 

Χαιρόμαστε πολύ όταν σε διάφορες μεγάλες θεματικές εκθέσεις συναντάμε φίλους και φίλες που ξεχωρίζουν με αυτά που κάνουν και προβάλλουν με τον τρόπο τους τα ιδιαίτερα στοιχεία κάθε τόπου ενώ παράλληλα αποτελούν παράδειγμα για την προκοπή για κάθε περιοχή. Όπως στην περίπτωση του Κοιν.Σ.Σεπ. «ΕΡΚΥΝΑ» από τη Λιβαδειά που έχει καταφέρει με πρώτη ύλη από την παραγωγή της βοιωτικής γης να δημιουργήσει μια σειρά από εξαιρετικά προϊόντα διατροφής που ξεχωρίζουν από την προσοχή που είναι φτιαγμένα αλλά και για την αισθητική τους στο ράφι και στο τραπέζι.

H Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ΕΡΚΥΝΑ» δημιουργήθηκε από έξι δυναμικές γυναίκες από τη Λιβαδειά Βοιωτίας, γεμάτες πάθος για την τοπική γαστρονομία. Με μεράκι και έμφαση στη χρήση αγνών, τοπικών πρώτων υλών, οι γυναίκες αυτές παράγουν μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων η οποία συνεχώς διευρύνεται με νέες ενδιαφέρουσες και νόστιμες δημιουργίες. Η λίστα των προϊόντων που παράγονται στο εργαστήριο της «ΕΡΚΥΝΑΣ» περιλαμβάνει μαρμελάδες από διάφορα φρούτα, σάλτσες, γλυκά κουταλιού και λικέρ.


Περισσότερες πληροφορίες για τον Κοιν.Σ.Σεπ. «ΕΡΚΥΝΑ: Αγίων Θεοδώρων, Λιβαδειά. Τηλ.: 6978003614, 6977656640, 6973525988, email:koinseperkyna@gmail.com και στο Facebook Κοινσεπ Έρκυνα. 

ΑΘΗΝΑ, 28012018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου