Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΟ



Τον φίλο μας Αντώνη Παπαδάκο δεν τον θυμόμαστε μόνο σήμερα που γιορτάζει το όνομά του να του ευχηθούμε αλλά τον νοιαζόμαστε όλες τις ημέρες του χρόνου: είτε αυτός είναι στη μικρή του πατρίδα τον Αμάραντο Καρδίτσας, είτε ανεβαίνοντας μαζί του  στις κορυφές των Αγράφων και των άλλων βουνών της πατρίδας, είτε τα δυο τελευταία χρόνια τον βλέπουμε στον πάγκο του Παντοπωλείου «Αμάραντες Γεύσεις» στην Αγορά της Καρδίτσας.

Γιατί αυτή είναι η πορεία του Αντώνη Παπαδάκου: από τον Αμάραντο, στην Αθήνα και επιστροφή κατόπιν στην Καρδίτσα απ’ όπου με μια εκλεκτή παρέα άλλων φίλων καλλιέργησαν μέσω του ΕΟΣ Καρδίτσας και οργάνωσαν με υποδειγματικό τρόπο την ορειβασία στα Άγραφα αλλά και σε άλλα βουνά και τους ακολούθησαν πολλοί που με αυτό τον τρόπο ανακάλυψαν τα μοναδικά βουνά και τα στοιχεία που τα συνθέτουν.

Με την προσοχή και την επιμέλεια που θέλει όμως μια ριψοκίνδυνη ανάβαση σε μια ψηλή κορυφή, ο Αντώνης οργάνωσε και έβαλε σε λειτουργία το Παντοπωλείο «Αμάραντες Γεύσεις» στην κεντρική Αγορά της Καρδίτσας και στα ράφια του έχει δώσει χώρο στα προϊόντα του τόπου και άλλα εκλεκτά από διάφορα μέρη της Ελλάδας, πράγμα που δείχνει την πίστη που έχει για τον τόπο του και τους ανθρώπους και τούτο  δεν έμεινε αναπάντητο καθώς η πελατεία του δεν περιορίζεται μόνο στους Καρδιτσιώτες αλλά και στους επισκέπτες της Καρδίτσας οι οποίοι βρίσκουν στο Παντοπωλείο ότι παράγει ο ευλογημένος αυτός νομός και κάθε τι που επεξεργάζονται τα έμπειρα χέρια των συμπατριωτών του…


ΥΓ. Το Παντοπωλείο «Αμάραντες Γεύσεις» λειτουργεί στον Πεζόδρομο Αθ. Διάκου και Βάλβη μπροστά από τη Δημοτική Αγορά της Καρδίτσας. Επικοινωνία: 2241020991, 6977394752 και amarantesgefseis@yahoo.gr (www.amarantesgefseis.gr).

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΨΗ, 17012018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου