Το ότι αύριο μεθαύριο μπαίνουμε στη Σαρακοστή, τη μεγάλη
καθώς έλεγαν παλιότερα, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε με τον Δημήτρη Παπαδιά
και τις βραδινές συναντήσεις που καθιερώσαμε τους μήνες που πέρασαν στην
ψησταριά - σουβλατζίδιο «Κρεοφαγείον» του φίλου μας Φάνη Τσεκούρα για ωραίους
μεζέδες και λίγο κόκκινο κρασί.
Το «Κρεοφαγείον» είναι στη Λεωφόρο Ιωνίας 87, Τηλ. 2111834726, ακριβώς απέναντι από την έξοδο του Ηλεκτρικού όπως κατεβαίνουμε από την Κηφισιά, στο σταθμό του Αγίου Νικολάου και μας βολεύει γιατί μοιραζόμαστε την απόσταση να πάμε σπίτια μας και όλο το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και εξυπηρετικό. Αυτό όμως που μας έκανε να επιλέξουμε αυτό το σημείο είναι ότι ο Φάνης Τσεκούρας εκτός από φίλος μας έχει και το διπλανό κρεοπωλείο, είναι και συμπατριώτης, από τα χωριά του Βάλτου απ’ όπου και προμηθεύεται και τα εξαιρετικά κρέατα από κοπάδια που βόσκουν ελεύθερα στα βουνά καθώς και άλλα ωραία προϊόντα της περιοχής, όπως τυροκομικά από το Παραδοσιακό Τυροκομείο του Ιωάννη Ματσιούλα από τα Βρουβιανά, ζυμαρικά από εργαστήρια της περιοχής, ελιές και λάδια από την Αμφιλοχία και βεβαίως και όσπρια από τον ίδιο τόπο.
Το «Κρεοφαγείον» είναι στη Λεωφόρο Ιωνίας 87, Τηλ. 2111834726, ακριβώς απέναντι από την έξοδο του Ηλεκτρικού όπως κατεβαίνουμε από την Κηφισιά, στο σταθμό του Αγίου Νικολάου και μας βολεύει γιατί μοιραζόμαστε την απόσταση να πάμε σπίτια μας και όλο το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και εξυπηρετικό. Αυτό όμως που μας έκανε να επιλέξουμε αυτό το σημείο είναι ότι ο Φάνης Τσεκούρας εκτός από φίλος μας έχει και το διπλανό κρεοπωλείο, είναι και συμπατριώτης, από τα χωριά του Βάλτου απ’ όπου και προμηθεύεται και τα εξαιρετικά κρέατα από κοπάδια που βόσκουν ελεύθερα στα βουνά καθώς και άλλα ωραία προϊόντα της περιοχής, όπως τυροκομικά από το Παραδοσιακό Τυροκομείο του Ιωάννη Ματσιούλα από τα Βρουβιανά, ζυμαρικά από εργαστήρια της περιοχής, ελιές και λάδια από την Αμφιλοχία και βεβαίως και όσπρια από τον ίδιο τόπο.
ΑΘΗΝΑ, 17022017
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου