Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΕΝΑΣ «ΣΤΑΘΜΟΣ» ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΑΣ



Τελικά δεν είδα πουθενά κανένα ξεχωριστό μπλοκ με φίλες - φίλους από το Facebook στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση  της 24 Φεβρουαρίου 2010 και την πορεία που ακολούθησε. Φαίνεται πως θα τους βάραιναν τα laptop ή μάλλον η «δουλειά» από το σπίτι είναι πιο αποτελεσματική και σαφώς πιο ξεκούραστη από το να τρέχεις τώρα στους δρόμους και να φωνάζεις, χώρια που έβρεξε και πάλι πέτρες και καπνογόνα. 

Είχα όμως μια πολύ ευχάριστη συνάντηση με τον φίλο από τη ζωή και στο Facebook Κώστα Ζυρίνη και την Ισαβέλλα Μπερτράν, με τους οποίους μας συνδέει η κοινή τέχνη του ταξιδιού – αυτοί στις εσχατιές του πλανήτη κι εγώ στις άκρες της Ελλάδας. Η στιγμή βεβαίως δεν μας επέτρεψε να πούμε και πολλά αλλά κανονίσαμε να βάλουμε μπροστά να ένα ταξίδι μαζί κάπου μακριά στον κόσμο ή κοντά στην Ελλάδα. Για την ιστορική αυτή συνάντηση δημοσιεύουμε και την φωτογραφία που μας τράβηξε η Ισαβέλλα μπροστά από το Μουσείο. 

Περισσότερα για την πορεία και τα όσα ακολούθησαν δεν έχω να σας γράψω αυτή τη στιγμή γιατί βρήκα τον φίλο και συνοδοιπόρο από τα βουνά Πάνο Νιαβή και πήγαμε για καφέ και γενική κουβέντα. Για την ενημέρωσή σας φαντάζομαι θα φροντίσουν πολλοί άλλοι φίλοι που βάδισαν και γι’ αυτό το λόγο ως τη Βουλή και έζησαν τα σημερινά γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας… 



ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μεταφέρω αυτούσια την ανάρτηση εκείνης της ημέρας χωρίς σχόλια για να δούμε και πως γράφαμε πριν από οχτώ χρόνια μια εποχή που δεν είχε κλιμακωθεί ο «αντιμνημονιακός» αγώνας και φυσικά δεν είχαν πλημμυρίσει το διαδίκτυο τα τρολς.

ΑΘΗΝΑ, 24022018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου