Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ


 
Δεν ήταν μέρα να κυνηγήσω θέματα στους δρόμους και της πλατείες γιατί τα πράγματα υποχρεώνουν και σε άλλες κινήσεις που θέλουν περισσότερη προσοχή και δαπάνη ενέργειας. Έτσι περπατώντας σε μια πόλη που οι άνθρωποί της δεν απολαμβάνουν πια αυτές τις ωραίες μέρες του αποκαλόκαιρου και δείχνουν να υποφέρουν από τον ήλιο, δεν μπορείς παρά να νιώσεις ότι είσαι κι εσύ ένας από αυτούς που περπατούν στον ίδιο δρόμο.
Κι όμως, εκεί που συναντιέται η άδεια πλέον από κίνηση Ιπποκράτους με την Πανεπιστημίου, από τις πιο ζωντανές άλλοτε γωνιές της Αθήνας, βρέθηκε μπροστά μου η διαφορά με ένα ωραίο κορίτσι  που ότι φορούσε και κρατούσε είχε μια απόχρωση σου γαλάζιου, ακόμα και το κουτί που κουβαλούσε το κατοικίδιό της ήταν σε αυτό το χρώμα και με τον τρόπο της διαδήλωνε κατά του γκρίζου που κοντεύει να κυριεύσει παντού την πόλη.

ΥΓ. Παρατηρώ ότι το πιο όμορφο πράγμα που έχει να δείξει η πόλη στις μέρες μας, είναι τα κορίτσια της που ευτυχώς στο κέντρο κυκλοφρούν κατά δεκάδες και καθώς ακόμη φοράνε το χρώμα του καλοκαιριού πάνω τους, τη στολίζουν και την ομορφαίνουν.  

ΑΘΗΝΑ, 09092013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου