Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ…


 
Καλησπέρα σας. Μόλις τώρα άνοιξα την οθόνη και παραλίγο να τρέξω να φορέσω αδιάβροχο να μη μουσκέψω από τα σταγονίδια, εδάφους - εδάφους πρώτα, από αυτά που απασχολούν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα αλλά πιο πολύ για τα σταγονίδια αέρος, ήτοι τα σταγονίδια των ψεκασμών από άγνωστα αεροπλάνα που όπως ισχυρίζονται κάποιοι δρουν υπονομευτικά για το κλίμα, τους ανθρώπους και τη ζωή. Όλη αυτή μάλιστα η κινδυνολογία στο διαδίκτυο, στολίστηκε με υπέροχες φωτογραφίες μακρόστενων στοιβάδων συννέφων, από αυτά που σχηματίζονται πίσω από τα αεροπλάνα.
Δεν ξέρω τι να πιστέψω, γιατί κανένας τελικά δεν επαναπαύεται στις απαντήσεις, των ειδικών και επί του προκειμένου των εκπροσώπων της Αεροπορίας (πολεμικής και πολιτικής) για το πως δημιουργούνται αυτά τα σύννεφα και γι’ αυτό κρατάω την ομορφιά που βλέπουμε κάποιες στιγμές να κυριεύει τον ουρανό, με απίστευτα χρώματα και μοναδικούς σχηματισμούς και ενδόμυχα εύχομαι, αν είναι να πέσει να μας πλακώσει, ς πέσει μια τέτοια ώρα και ας είναι και γεμάτος με όλα τα επικίνδυνα χημικά του κόσμου.  

(Η φωτογραφία χθεσινή, από τον ουρανό πάνω από το λιμάνι του Πειραιά την ώρα που τέλειωνε η ανοιχτή πρόβα της Λυρικής Σκηνής).
ΑΘΗΝΑ, 27092013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου