Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ


Κλείνει αυτές τις ημέρες ένας χρόνος από την μεγάλη απώλεια του μπάρμπα Λάμπρου Κοντογούνη, του «λιμενάρχη της Βαρβαριάδας» και πολλοί φίλοι έχουν σχεδιάσει να πάνε την Κυριακή στη Βαρβαριάδα για το μνημόσυνό του και αν τα καταφέρω με τις μετακινήσεις μπορεί και εγώ να είμαι ανάμεσά τους.
Εκεί που θα είμαι όμως σίγουρα είναι η προβολή που διοργανώνουν την Δευτέρα το απόγευμα οι φίλοι του Ορειβατικού Συλλόγου Καρδίτσας, στο Παυσίλυπο στις 9 το βράδυ και με ελεύθερη είσοδο της ταινίας του αείμνηστου Κώστα Κολόζη «Το πήδημα του Κατσαντώνη και ο μπάρμπα Λάμπρος» και σας περιμένουμε όλους.
Αποτελεί τιμή η ανάθεση εκ μέρους των φίλων του Ορειβατικού με τους οποίους έχουμε πολλές φορές περπατήσει στα Άγραφα να μιλήσω για τον μπάρμπα Λάμπρο και να παρουσιάσω λίγες φωτογραφίες από τη ζωή του. Το γεγονός μου έδωσε την ιδέα να επαναλάβουμε την προβολή σε κάποια αίθουσα της Αθήνας και να μιλήσουμε για τον αξέχαστο μπάρμπα Λάμπρο, το τελευταίο σύμβολο των Αγράφων γνώρισε η γενιά μας.Περισσότερες πληροφορίες στο http.eoskarditsas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου