Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΙΣ PRETTY BRA…


 
Χθες ήταν η ημέρα που έκατσα όλη την ημέρα στο σπίτι, προκειμένου να τελειώσω κάτι δουλειές και παράλληλα κράτησα ανοιχτή την τηλεόραση, στο MEGA, όλες τις ώρες που ήμουν εκεί και έριχνα που και που καμιά κλεφτή ματιά για να δω τι περιέχει το πρόγραμμα.

 
Είδα λοιπόν Καμπουράκη και Οικονομέα, οι οποίοι είναι φίλοι μου και παλιότερα έχουμε μάλιστα δουλέψει στα ίδια μέσα και δεν λέω τίποτα γι’ αυτούς και το πώς δουλεύουν, συνέχισα με το ζεύγος Κωστόπουλου - Μπαλατσινού και πάλι δεν λέω τίποτα γιατί είναι πάνω από τα συνηθισμένα οι άνθρωποι και πάρα πολύ άξιοι για ότι κάνουν. Να μην πολυλογώ, συνέχισα και είδα όλο το πρόγραμμα μέχρι το απόγευμα που πήρα την απόφαση να βγω λίγο έξω και να δω και πως είναι ο αληθινός κόσμος και να ξεμυρίσω από τα τηλεμαγειρέματα.

Έκανα μια μακρά εισαγωγή για να πω κάτι και που χθες θα είδατε φαντάζομαι σε μια ανάρτηση, το πόσο δηλαδή διαφημιστικό χρόνο διαθέτουν για την προβολή των σουτιέν pretty bra, διαφήμιση για την οποία οι εμπνευστές τους κατά τη γνώμη μου πρέπει να πάρουν άριστα γιατί καταφέρνουν με λόγο και εικόνα να προσελκύσουν εκείνο ακριβώς τον κόσμο που θέλουν και όπως φαίνεται, ανταποκρίνεται γιατί προβολή χωρίς κέρδος δεν νομίζω πως κάνει κανένας. Και μάλιστα πολύ κέρδος απ’ ότι καταλαβαίνω…
Τέλος πάντων, η χθεσινή ανάρτηση δημιούργησε ένα ωραίο διάλογο κι έτσι υποχρεώθηκα να αναζητήσω στο αρχείο κάποιες φωτογραφίες με δέντρα, πλατάνια κυρίως που κάποια τμήματα του κορμού τους φέρνουν προς διάφορα μέρη του γυναικείου σώματος και τέτοια έχω πολλά φωτογραφίσει. Έτσι ανακάλυψα τρεις φωτογραφίες από πλατάνια που είναι στον παλιό δρόμο που οδηγεί από τη Μητρόπολη στη Λίμνη Πλαστήρα και τις ανεβάζω, όχι σαν κομμάτι της διαφήμισης, αλλά για να δείτε πως φαίνονται χωρίς φύλλα και γυμνά τα σώματα των πλατάνων πράγμα που κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον τον περίπατο στο δάσος και ιδιαίτερα κοντά στα ποτάμια όπου τα πλατάνια θριαμβεύουν και ομορφαίνουν τον τόπο όλο το χρόνο.

ΑΘΗΝΑ, 30112013

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου