Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΜΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΜΑΤ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!!



Έχουν φαγωθεί κάποιες πένες στις εφημερίδες και ορισμένες φωνές στα ερτζιανά με τους βουλευτές που λαχτάρησαν τάχα από τους «αγανακτισμένους» που τους επιτέθηκαν φραστικά (!) προχθές το βράδυ την ώρα που αποχωρούσαν από τη Βουλή.

«Ράγισε η εικόνα του ειρηνικού κινήµατος, που επί έξι µέρες είχαν καταφέρει να διατηρήσουν οι «αγανακτισµένοι» στην Πλατεία Συντάγµατος» έγραψαν τα «ΝΕΑ» και συμπληρώνουν:

«Χρειάστηκε να στηθεί αστυνοµική επιχείρηση προκειµένου να αποχωρήσουν µε ασφάλεια τα µέλη του Κοινοβουλίου. Μια οµάδα οκτώ βουλευτών µάλιστα, που ήταν οι πρώτοι οι οποίοι βρέθηκαν αντιµέτωποι µε τους διαδηλωτές, αναγκάστηκαν να φύγουν από τον Εθνικό Κήπο και µε τη συνοδεία πυροσβεστών που κρατούσαν φακούς.


Μέσα σε λίγη ώρα στήθηκε αστυνοµική επιχείρηση αρχικά για να αποµακρυνθούν οι διαδηλωτές από τις εισόδους της Βουλής και στη συνέχεια για να εξασφαλιστεί η ασφαλής αποχώρηση των βουλευτών. Εννέα κλούβες των ΜΑΤ παρατάχθηκαν στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, παράλληλα στον Εθνικό Κήπο, δηµιουργώντας µια λωρίδα «ασφαλούς διέλευσης…».

- Η δημοσίευση είναι ένα μικρό δείγμα της αντιμετώπισης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και εξελίσσεται στην πλατεία Συντάγματος από κάποια ΜΜΕ, κατάσταση η οποία δεν δίνει «θέαμα» στις κάμερες και για τούτο, πολλοί απ’ αυτό το χώρο αναρωτιούνται γιατί δεν «ξύπνησαν» ακόμα τα ΜΑΤ και τσιγκλάνε με διάφορους τρόπους το «δαίμονα της τηλεθέασης» να βάλει την ουρά του!!!


-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου