Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ


Καλές είναι οι φωτογραφίες από διάφορα όμορφα σημεία των νησιών τούτη την περίοδο που συχνά συνοδεύουν τις καλημέρες μας και μας υπενθυμίζουν ότι είναι πια καλοκαίρι και πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε λίγες μέρες να κάνουμε διακοπές και βεβαίως λεφτά να πληρώσουμε αυτή τη μικρή πια πολυτέλεια που μας απέμεινε σε αυτό τον τόπο.

Είπα σήμερα να μην σας σκανδαλίσω περισσότερο με αυτά τα πράγματα και γι’ αυτό ανεβάζω μια ακόμη φωτογραφία από το κούρεμα των προβάτων που έγινε προχθές στον Ασφοντυλίτη για να δείτε και μια ακόμη αληθινή σκηνή από τη ζωή του Αιγαίου.

Τόσο αληθινή όσο και η πραγματικότητα που ζει η Ελλάδα που μπροστά στο φακό εκείνη τη στιγμή, έμοιαζε με την προβατίνα που ήθελε δεν ήθελε κούρεμα, την άρπαξε το αφεντικό της, ο Δημήτρης Βλαβιανόςκαι αδιαφορώντας για τις όποιες αντιρρήσεις της, την οδήγησε στο σημείο που περίμενε ο Μιχάλης Αρτέμης με το μεγάλο ψαλίδι δια τα περαιτέρω.

Στην περίπτωση η προβατίνα ασφαλώς και θα ξαλαφρώσει από το βάρος των μαλλιών που δεν υποφέρονται το καλοκαίρι με την πολλή ζέστη και έτσι θα αρχίσει και η περίοδος αναπαραγωγής. Η Ελλάδα όμως, έτσι που το πάνε αυτοί που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τη θεωρούν ως κτήμα τους κι έτσι τις συμπεριφέρονται, όχι μόνο θα ξαλαφρώσει, αλλά θα φορτωθεί τόσες άλλες υποχρεώσεις που είναι αμφίβολο αν θα βγάλει τούτο το χρόνο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου