Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ο «ΔΙΣΚΟΣ» ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ



Το είπε χθες ο ΓΑΠ στη Βουλή απευθυνόμενος στον Τσίπρα, ο οποίος τον χαρακτήρισε «εξουσιομανή και γαντζωμένο στην καρέκλα του που δεν ακούει τον κόσμο που είναι στους δρόμους και ζητά αλλαγή".

- "Ποιος δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός θα ήθελε να βγαίνει με το δίσκο και να τα ακούει κι από πάνω", διερωτήθηκε, προσθέτοντας ότι το κάνει για την Ελλάδα…

Αντιγράφω από την Ελευθεροτυπία, το χαρακτηριστικό ρεπορτάζ για να το διαβάσουν και όσοι δεν έχουν πάρει ακόμη είδηση με ποιόν άνθρωπο μπλέξαμε και δύσκολα το βλέπω να απαλλαγούμε απ’ αυτόν και την παρέα του που κουβαλάει τα ίδια μυαλά…

«… Εκτίμησε (ο ΓΑΠ) ότι θα πονάμε αυτά τα χρόνια, αλλά υποστήριξε ότι θα ήταν πολύ πιο δύσκολα "αν δεν έτρεχα να πάρω αυτά τα χρήματα" και απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Θέλετε ή όχι τα χρήματα αυτά;». «Αν μου πείτε όλοι πάτε φτύστε τους θα το κάνω. Θα ήταν πολύ εύκολο να τους πω 'άι στο καλό' και να αισθανθώ εθνική ανάταση», τόνισε, υποστηρίζοντας ότι την επόμενη μέρα θα φεύγαμε από το ευρώ, δεν θα είχαμε χρήματα να πληρώσουμε τους δημόσιους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους και θα είχαμε χάσει και την μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε τον τόπο.

Πρόσθεσε ότι το φάρμακο (Μνημόνιο) δεν είναι ευχάριστο και υποστήριξε ότι ξέρει πως οι συμπολίτες μας περνούν δύσκολες στιγμές και χαρακτήρισε «πατριωτικό καθήκον να αλλάξουμε την Ελλάδα για να φύγουμε από την επιτήρηση» Σημείωσε ότι θα πρέπει να αλλάξει και την Ευρώπη, την οποία χαρακτήρισε συντηρητική, φοβική και εσωστρεφή, ενώ επανέφερε το θέμα των ευρωομολόγων και την επιβολή φόρου στις τραπεζικές συναλλαγές».

Η συνέχεια καθώς και πολλά άλλα ενδιαφέροντα άρθρα για το Μνημόνιο ΙΙ και τον «κεφαλικό φόρο» που μας επέβαλαν οι νέοι επικυρίαρχοι, στην καλή εφημερίδα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου