Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΤΤΑ…



Όπου να’ναι φτάνουμε στην Πάρο και ο συνταξιδευτής στο Αιγαίο Γιώργος Πίττας θα μας περιμένει στο λιμάνι για να πάμε στις Λεύκες για να πούμε δυο λόγια και να οργανώσουμε την αυριανή παρουσίαση του βιβλίου η οποία προβλέπεται να είναι μια μεγάλη στιγμή για τον ίδιο φυσικά και για τον κόσμο του Αιγαίου.

Από τον Πειραιά μέχρι τώρα, δεν έπαψα όμως να είμαι δίπλα του νοερά, ταξιδεύοντας μέσα από τις φωτογραφίες που βγάλαμε πέρσι στην Κάρπαθο και την Κάσο κι έτσι κατάφερα να βάλω στη σειρά και όσα πρέπει να πω κι εγώ για το βιβλίο, ώστε να μπορέσω να δω και λίγη θάλασσα στην Πάρο αύριο το πρωί και να είμαι έτοιμος για το βράδυ.

Λόγια βέβαια τα οποία θα διαβάσετε κι εσείς αμέσως μετά την παρουσίαση για να πάρετε μια γεύση από το βιβλίο αλλά και γνωρίσετε και τον τρόπο που δουλεύει ο Γιώργος τα θέματα που αναπτύσσει στα βιβλία του και ιδιαίτερα, στα «Πανηγύρια του Αιγαίου».

Μια ιδέα ήδη σας δίνω με τη φωτογραφία στον Αυλώνα της Καρπάθου και έπεται αύριο συνέχεια με ενδιαφέρον υλικό και πολλές φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου