Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΡΤΗΣ...


Καλά, πίστευα πως μετά από τόσο γδάρσιμο από τις ημέτερες πολιτικές δυνάμεις στον ελληνικό λαό και τους ξένους επικυρίαρχους που φροντίζουν τάχα για το καλό μας, πως τούτος ο Μάρτης που ξημερώνει, θα ήταν τουλάχιστον λίγο επιεικής ως προς τον καιρό και θα άφηνε τον κόσμο να βγει έξω από σπίτι του και να απολαύσει έστω τον ήλιο που όσο και να σκέφτηκαν οι οικονομικοί αν-εγκέφαλοι δεν βρήκαν τρόπο να τον φορολογήσουν.


Τίποτα όμως. Άκουγα αργά τη νύχτα στις ειδήσεις πως θα χιονίσει πάλι στα ορεινά πέριξ των Αθηνών και πως η θερμοκρασία θα είναι πολύ χαμηλή σήμερα και αύριο στην πόλη. Καιρός όμως είναι και κάνει ότι θέλει χωρίς να λογαριάζει καθόλου ότι η σύνταξη ή ο μισθός πλέον των περισσότερων Ελλήνων δεν επιτρέπει σε πολλά σπίτια σπατάλες για θέρμανση και ζεστό νερό. Έτσι θα πορευτούμε για πολλές μέρες ακόμη μέσα στην παγωνιά του Μάρτη και ένας θεός ξέρει αν θα κρατήσει ως την άλλη εβδομάδα το μικρό διάλειμμα καλοκαιρίας που όπως ακούω θα έχουμε την Παρασκευή.


Με  τόσα λοιπόν που ζούμε και τον καιρό να μας ταλαιπωρεί με τις αναποδιές του, δεν ήξερα τι να βάλω στη σημερινή κάρτα για τον καλό μήνα και γι’ αυτό, κατέφυγα στο αρχείο και ανέσυρα μερικές φωτογραφίες από άλλες, καλύτερες στιγμές. Συγκεκριμένα από την Καθαρή Δευτέρα στου Φιλοπάππου το 2010 που γέμισε ο ουρανός της Αθήνας χαρταετούς και σας τη μοιράζω, με την ευχή να ξαναγυρίσουν οι αιθρίες σύντομα στην πόλη και να πάρει πάλι μπροστά η ζωή μας γιατί απλά, δεν πάει άλλο με τούτη την κατάσταση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου