Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ...



Χθες που η Αθήνα ήταν γεμάτη αστυνομικούς που δεν επέτρεπαν σε κανένα που δεν είχε ειδική ταυτότητα να πλησιάσει το Σύνταγμα ή και τα κάγκελα ακόμη που είχαν φράξει τους δρόμους, κατάφερα να τρυπώσω κάπου και να κάνω φωτογραφίες χωρίς να δίνω και πολύ στόχο και ήμουν πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.

Η χαρά όμως μου κόπηκε απότομα σαν γύρισα σπίτι και είδα πως κάποιο μάτι βάσκανο μάτιασε το φλασάκι της μηχανής και δεν έβγαιναν με τίποτα οι φωτογραφίες. Κοντά σε αυτό ήρθε και μια ζαλάδα στο laptop και το είχα όλη τη μέρα αφημένο στα θαυματουργά χέρια του Θανάση Πλούμπη και ο οποίος μου το παρέδωσε πάλι υγιές.
 Έτσι έβαλα πάλι το φλασάκι και είδα με πολλή χαρά πως δεν έχασε ούτε μια από τις φωτογραφίες της αστυνομοκρατούμενης Αθήνας και με χαρά θα σας δείξω λίγες απόψε για να καταλάβουμε όλοι, πως αυτό που ζήσαμε ήταν μάλλον η πρόβα γιατί το κυρίως έργο, όπου να είναι ακολουθεί και φυσικά, δεν θα έχουμε λόγια να το περιγράψουμε. Όπως και αυτή η εικόνα που όλοι βλέπουμε στη γωνία του Συντάγματος και λέει πολλά, από όποια πλευρά και αν την διαβάσουμε. Αυτό όμως που με φοβίζει περισσότερο, είναι ότι και οι ΜΑΤατζήδες ξέρουν γράμματα  και με την διάταξή τους εκεί, την συμπληρώνουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου