Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΕΔΕΣΜΑΤΑ «ΠΡΟΔΟΡΠΙΟΝ»

Αντωνάκης και Βασίλης, έτοιμοι να μας περιποιηθούν


Όσοι κινούμαστε στο κέντρο της πόλης, προς Ακαδημίας μεριά και Ιπποκράτους και πίσω από την Τριλογία γνωρίζουμε πως τα καλύτερα σουβλάκια τα διαθέτει το κατάστημα «Προδόρπιον» (Ακαδημίας και Ασκληπιού 2) και κατά συνέπεια το προτιμούμε και ορισμένοι είμαστε πελάτες του από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του. Επόμενο λοιπόν είναι να γνωριζόμαστε και με όλο το προσωπικό στο οποίο φυσικά ξεχωρίζει ο αεικίνητος Αντωνάκης Βούρτσας που αγαπάμε όλοι και αυτόν θέλουμε να μας εξυπηρετεί.

Αλέξης, από τους καλύτερους ψήστες στην Αθήνα
Μετρ της ψησταριάς ο Στέλιος με ειδίκευση στις μπριζόλες 

Στο «Προδόρπιον» που άνοιξε πριν από δυο δεκαετίες σχεδόν ο φίλος όλων μας Παναγιώτης Κουτρούμπας όμως δεν είναι μόνο ο Αντωνάκης αλλά και πολλοί άλλοι συνεργάτες του: ο Δημήτρης, ο Νίκος, ο Αλέξανδρος, ο Στέλιος, ο Βασίλης, ο άλλος Στέλιος, ο Τέλης στις διανομές και σήμερα Τσικνοπέμπτη που θα γεμίσει η πόλη ψησταριές και σύννεφα από τσίκνα, όλοι έχουν προετοιμαστεί να μας εξυπηρετήσουν από νωρίς το πρωί, όπως κάνουν εξάλλου κάθε χρόνο, με εξαιρετικά εδέσματα και να γιορτάσουμε μαζί τους αυτή την ωραία μέρα είτε στα τραπεζάκια του είτε μας τα φέρνουν πολύ γρήγορα με τα μηχανάκια τους όπου βρισκόμαστε στην Αθήνα. 

Όλο το προσωπικό του "Προδόρπιου" στη μεγάλη μάχη της Τσικνοπέμπτης
Ο Αντωνάκης όπως κάθε Τσικνοπέμπτη μας περιμένει στο "Προδόρπιον"
Για όσους δε θέλουν να δοκιμάσουν μια καινούργια γεύση πέρα από τα συνηθισμένα σουβλάκια, κεμπάπ, μπιφτέκια και μπριζόλες, τους συνιστώ να παραγγείλουν κοτόπουλο κοντοσούβλι ή τυλιχτό και θα είναι βέβαιο πως θα κολλήσουν…   

Για πληροφορίες και παραγγελίες 210 3630400.

ΑΘΗΝΑ, 28022019

1 σχόλιο:

  1. Το σωστό ψήσιμο στο καλό κρέας αποδεικνύουν όλες τις ημέρες οι φίλοι από το «Προδόρπιο» στη γωνία Ακαδημίας και Ασκληπιού (Τηλ. 2103630400) αλλά σήμερα Τσικνοπέμπτη το γιορτάζουν και προσκαλούν όλη την πόλη να τιμήσει το έργο τους στα κοψίδια της Τσικνοπέμπτης αλλά και σε μια ποικιλία από σουβλάκια και άλλα είδη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή