Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΤΑ «ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ» ΣΤΑ ΣΟΥΗΔΙΚΑΣε μια ωραία εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ελληνοσουηδικός Σύλλογος (SGK), στην αίθουσα του Σουηδικού Ινστιτούτου (Μητσαίων 9, Μακρυγιάννη), έγινε στις 5/12, η παρουσίαση της μετάφρασης στα σουηδικά του μυθιστορήματος της Διδώς Σωτηρίου «Ματωμένα Χώματα» ή Farväl Anatolien (Αποχαιρετισμός στην Ανατολία) που έκαναν η Βάνα Ιγγλέση με την Ελίζαμπεθ Λούντβαλ

Ελένη Άνδροβικ, Βάνα Ιγγλέση, Εύα Στυλάντερ, Έλενα Χαλκουτσάκη. Βάνα Ιγγλέση, Εύα Στυλάντερ, Έλενα Χαλκουτσάκη.  Αποσπάσματα από το βιβλίο, στα ελληνικά και στα σουηδικά διάβασαν η πρόεδρος του Ελληνοσουηδικού Συλλόγου Έλενα Χαλκουτσάκη και η ηθοποιός Εύα Στυλάντερ ενώ προβλήθηκε και μια σύντομη ταινία με της ζωή της μεγάλης συγγραφέως. Ελένη Άνδροβικ,Εύα Στυλάντερ, Βάνα Ιγγλέση, Έλενα Χαλκουτσάκη.  
Εύα Στυλάντερ, Βάνα Ιγγλέση, Έλενα Χαλκουτσάκη.  
Ηλίας Προβόπουλος, Βάνα Ιγγλέση
Μετά το πέρας εκδήλωσης στους προσκεκλημένους προσφέρθηκαν μεζέδες και ποτά με γεύσεις από την Ανατολή αλλά και ωραίο τσίπουρο από την Καρδίτσα.  

ΥΓ. Όποιος επιθυμεί να προμηθευτεί το «Farväl Anatolien» μπορεί να απευθυνθεί στην πρόεδρο του Ελληνοσουηδικού Συλλόγου,Έλενα Χαλκουτσάκη στο 2102288755.

ΑΘΗΝΑ, 09122016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου