Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΗΝ "ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΥΠΟΛΗ"Με μια μεγάλη γιορτή στο Παυσίλυπο, το μεγάλο πάρκο στο κέντρο της πόλης άρχισαν χθες στην Καρδίτσα οι εορταστικές εκδηλώσεις «Παυσιλυπούπολη 2016-17» που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καρδίτσας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και το ΕΒΕ, θα διαρκέσουν περισσότερο από ένα μήνα και θα έχουν επίκεντρο το θεματικό πάρκο της Παυσιλυπούλης.

Στις 6.00 ξεκίνησε συναυλία με το μουσικό σχήμα «Ταξιδιώτες» στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας και στις 6:30μμ ο Αϊ- Βασίλης και η παρέα του ξεκίνησαν με αφετηρία τον σταθμό του ΟΣΕ τη διαδρομή τους προς το άλσος Παυσίλυπου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της Καρδίτσας.  Στις 7.00μμ με την άφιξη των ποδηλάτων στην κεντρική πλατεία, έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.


Ο Δήμαρχος της Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας ΒασίλειοΤσιάκο και τον Πρόεδρο του επιμελητηρίου Καρδίτσας Βύρωνα Παπά, καλωσόρισαν τους συμπολίτες μας με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.ΥΓ. Οι φωτογραφίες από την σελίδα http://pausilipoupoli.gr όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου