Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!




 Είπα αυτό  το τριήμερο να μην πάω πουθενά, αφενός να το περάσω με την Άρτεμη και αφετέρου να προχωρήσω πριν πλακώσουν για τα καλά οι ζέστες κάποιες δουλειές που έχω αναλάβει. Γι’ αυτό και πήρα το λάπτοπ και τα χαρτιά μου και εγκαταστάθηκα στο σπίτι της Στάλης, κουβεντιάσαμε με την Άρτεμη τρέχοντα και χρονίζοντα πράγματα, μαγειρέψαμε διάφορα που δεν θέλουν και πολύ κόπο, βλέπω και τηλεόραση που μου λείπει και φυσικά έκατσα και αρκετές ώρες πάνω από το πληκτρολόγιο να δουλέψω.

Εκεί λοιπόν εμφανίστηκε και ο Τσίλης, ένας ωραίος μεγάλος τιγρέ γάτος που φιλοξενεί η Άρτεμη για λίγες ημέρες και ήρθε καμαρωτός – καμαρωτός, με την ουρά υψωμένη σαν κεραία, τρίφτηκε στη γωνία της οθόνης αλλά δεν έμεινε εκεί. Προχώρησε κατόπιν πάνω στο πληκτρολόγιο και καθώς πατούσε τα πλήκτρα στην οθόνη έβγαιναν γράμματα που δεν συνέθεταν βέβαια λέξεις αλλά ήταν εμφανές ότι επρόκειτο για ίχνη από πόδια γάτας. 

 
Μου άρεσε αυτή η κίνηση του Τσίλη, την εκτίμησα περισσότερο από άλλους τύπους που γράφουν με τα χέρια και φώναξα την Άρτεμη να μας βγάλει μια φωτογραφία. Το κατάλαβε όμως ό άτιμος και επειδή μάλλον δεν επιθυμεί δημοσιότητα στα έργα του, παρόλα τα κόλπα και τα παρακάλια που του έκανα, προσπέρασε το πληκτρολόγιο και επικέντρωσε το ενδιαφέρον στο ποντίκι και άρχισε να παίζει με το καλώδιο μέχρι που κατάλαβε ότι είναι πλαστικό και όχι από κρέας και αποσύρθηκε στη γωνιά του να δει Survivor και τον ακολούθησα

ΑΘΗΝΑ, 04062017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου