Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΟ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΕΛΟ ΤΩΝ ΚΕΔΡΩΝ



Τριάντα χρόνια κλείνει φέτος το ωραίο κατάστημα του Στέλιου Κωτούλα στο Διάσελο των Κέδρων και συνεχίζει να προσφέρει στους ντόπιους και στους περαστικούς τα ωραία αποτελέσματα που του έχει διδάξει η πολύχρονη πείρα της ψησταριάς και της φιλοξενίας.

Ο Στέλιος μαθήτευσε δίπλα στον πατέρα του Γιώργο ο οποίος είχε ανοίξει λίγα χρόνια νωρίτερα ψησταριά αλλά γκρεμίστηκε σύντομα για να γίνει το σημερινό μαγαζί με τον ξενώνα των πέντε δωματίων, πράγμα που άνοιξε το δρόμο για την γνωριμία των Κέδρων και της γύρω περιοχής από πολύ κόσμο. Κι έτσι έγινε, από τον ξενώνα του Στέλιου πέρασαν πολλοί: ορειβάτες που είχαν στόχο την Ψηλόραχη και τα βουνά της Πρασιάς, φυσιολάτρες  που περπάτησαν τον Πλατανιά, το Παλιοκάτουνο και τον υπέροχο Φούρνο, κυνηγούς που εξορμούσαν στα δάση για αγριογούρουνα και φάσες, κόσμο που ήθελε να απολαύσει την ομορφιά των βουνών και τη φύση του Αχελώου αλλά και το ωραίο χωριό των Κέδρων και της διπλανής Αργιθέας.




Όλο τον κόσμο υποδέχονταν ο Στέλιος ο οποίος φημίζεται για την ψησταριά και τον χορό που κανένας δεν τον φτάνει καθώς έχει ένα δικό του τρόπο να χορεύει. Στην ψησταριά που μας ενδιαφέρει περισσότερο φτιάνει τα πάντα απ’ αυτά που βόσκουν στα βουνά και τα δάση αλλά και από εκείνα που κολυμπούν στα ποτάμια, ακόμη και τη θάλασσα. Φυσικά εμείς που κρατάει η πυτιά μας από ψησταριά, κοκορέτσια και σπληνάντερα, αυτά εκτιμούμε περισσότερο και σας τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Ο Στέλιος επίσης διαθέτει και τον ξενώνα όπου όποιος θέλει μπορεί να διανυκτερεύει και να περάσει μερικές όμορφες μέρες απολαμβάνοντας τις ομορφιές και τις χάρες της περιοχής. 
(Για περισσότερες πληροφορίες στο 6974466639 ή 6979420582). 

ΚΕΔΡΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, 29112017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου