Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΟΜΟΡΦΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ


Μια καλή φίλη διάλεξε χθες για να γιορτάσει τα γενέθλιά της στο Ποντίκι και εκτός από τη χαρά που είχαμε να της ευχηθούμε χρόνια πολλά, δυνατά και δημιουργικά, στην παρέα αλλά και σε ολόκληρη την αίθουσα νιώσαμε πως ξανανιώσαμε καθώς ορισμένοι πιστοί θαμώνες διάβηκαν την πόρτα του ιστορικού μαγαζιού πριν από ολόκληρα 33 χρόνια!






Ναι, 33 χρόνια μετράει φέτος το Ποντίκι(Επτανήσου 9 και Άνδρου. Τηλ 210 8232971) στην Κυψέλη, στη ωραία νυχτερινή διασκέδαση της  Αθήνας και του ευχόμαστε να τα εκατοστήσει διατηρώντας πάντα την ποιότητα στα μουσικά ακούσματα και την άψογη εξυπηρέτηση.  Ειδικά στη μουσική πρέπει να σημειώσουμε πως στο Ποντίκι καταφέρνουν να περικλείουν στο πρόγραμμά χαρακτηριστικά τραγούδια απ’ όλη την πορεία του ελληνικού τραγουδιού (λαϊκά, ρεμπέτικα και νησιώτικα ακούσματα). Τραγούδια που μας ταξιδεύουν νοσταλγικά σε άλλες εποχές αλλά παράλληλα δημιουργούν εκείνη την ωραία και φιλική ατμόσφαιρα που δυναμώνει τη διάθεσή μας για τη διασκέδαση σε ένα μαγαζί που έχει γράψει και συνεχίζει να γράφει ιστορία κάθε Παρασκευή και Σάββατο  στη νυχτερινή Αθήνα ενώ για την περίοδο των εορτών θα ανοίγει σχεδόν κάθε μέρα.


Στο πάλκο χθες ήταν και μας διασκέδασαν με εξαιρετικές εκτελέσεις οι: Θόδωρος Καζάκος και Πένυ Μπαλτατζή, τραγούδι. Νίκος Πλιος, κιθάρα, Κώστας Μήτσιος, μπουζούκι, Άρης Κονιδάρης, πλήκρα, Χρήστος Δαλιάνης, βιολί.

ΥΓ. Περισσότερο ρεπορτάζ και φωτογραφίες την επόμενη Παρασκευή, 15/12!

ΑΘΗΝΑ, 09122017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου